Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Activities calendar

2017. május 03.

Lengyel történészprofesszor előadása Szekszárdon

magyar

Az Erasmus oktatói mobilitási program keretében május első hetében Dr. habil. Malgorzata Swider történész, egyetemi docens, a lengyelországi Opole egyetemének professzora látogat a KPVK-ra.

A professzorasszony, akinek szakterületei a történelem, valamint a neveléstudomány és fő kutatási területként XX. századi Közép-Európa-történettel foglalkozik, több előadást tart a kar Pécsi Képzési Központjában és szekszárdi campusán.

Esemény dátum: 
szerda, 2017, május 3 - 10:00 - 11:30

Startup Campus Roadshow Pécs - powered by Hiventures

magyar

2017. május 3-án, a Pécsi Tudományegyetem közreműködésével rendezik meg a Startup Campus Roadshow következő állomását. A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő támogatásával megvalósuló országos startup programsorozat fő célja a helyi vállalkozói közösség lehetőségeinek megismertetése az inkubációtól, a tőkebevonáson át, a nemzetközi piacra lépésig.

 

Esemény dátum: 
szerda, 2017, május 3 - 17:00 - 20:00

X. Felhőtlen Nap

magyar

Tizedik alkalommal rendezi meg idén május 3-án a hallgatók vizsgaidőszak előtti, hagyományos közösségi programját, a Felhőtlen Napot a PTE KPVK HÖK és a Kollégiumi Bizottság. A fergeteges jubileumi buli programjairól hétről hétre szerezhetnek információt a KPVK HÖK facebook eseményének követői.

Esemény dátum: 
szerda, 2017, május 3 - 14:00 - csütörtök, 2017, május 4 - 04:00
You shall not pass!