Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

ADVENTI KUTYÁS JÁTSZÓHÁZ

Nyomtatóbarát változatPDF változat

ADVENTI KUTYÁS JÁTSZÓHÁZ

(a Csigabiga Alapítvány terápiás kutyáival)

 

Időpont: 2016. december 15. (csütörtök) 17.00 óra

Helyszín: PTE KPVK Campus Aula  

(7100 Szekszárd, Rákóczi út 1.)

 

A program megvalósítói: a Csigabiga Alapítvány, a Polip Ifjúsági Egyesület és a PTE KPVK

szociális munkás és pedagógus hallgatói, oktatói és dolgozói

 

Támogatók: Petrits Mézeskalács Kft., Csató Kerámia, Kreatív Hobby Szekszárd, Aromagyertya Kft.

és mindazok a hallgatók, oktatók és egyetemi dolgozók, akik adományaikkal és önkéntes munkájukkal hozzájárultak az adventi készülődés örömének a gyermekekkel és szülőkkel való megosztásához

 

 Megtisztelő részvételére számítunk!

 

Novák Katalin, az EMMI család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az „Új Nemzedék újratöltve” projekthez kapcsolódóan indította útjára az ÖNKÉNTES KIHÍVÁS kezdeményezést, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az önkéntesség fontosságára.

Novák Katalin a Down Alapítvány egyik szállójának kerti bútorait újította fel a nyár folyamán Schanda Tamás helyettes államtitkárral és az Új Nemzedék csapatával. Három kihívottjának egyike Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét alpolgármestere felhívására Dr. Haag Éva, Szekszárd Megyei Jogú Város alpolgármestere szintén csatlakozott az országos önkéntes kihívássorozathoz: a szekszárdi Családok Átmeneti Otthona számára adományozással végzett önkéntes munkát.

A szekszárdi alpolgármester egyik kihívottja pedig, dr. Nagy Janka Teodóra főiskolai tanár, a PTE KPVK dékánhelyettese a Kar szociális munka és pedagógus szakos hallgatóival együtt teljesíti a kihívást adományozással és egy jótékonysági program szervezésével.

Az önkéntesség értékeinek vállalásával a Kar hallgatóival és a megvalósítókkal, illetve támogatókkal egy karácsonyváró jótékonysági program kerül megszervezésre a „Családban élni jó” Egyesület Szekszárd környéki és szekszárdi nevelőszülői által nevelt és a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Gyermekotthonainak gyermekei számára.

A rendezvényen bemutatásra kerülnek dr. Nagy Janka Teodóra dékánhelyettes kihívottjai!

 


                                 

 

 

 

 

 

magyar
Esemény dátum: 
csütörtök, 2016, december 15 - 17:00
You shall not pass!