Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Arany Katedra Díjat kapott Dr. habil Bús Imre PhD tanszékvezető, főiskolai tanár

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Pécsi Tudományegyetem 2017. május 27-én, szombaton megrendezett Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülésén, több kitüntetettel együtt Arany Katedra díjat vehetett át karunk oktatója, Dr. habil Bús Imre főiskolai tanár, a KPVK Illyés Gyula Pedagógusképző Intézet Pedagógia és Pszichológia Tanszékének tanszékvezetője.

 

 

Az Arany Katedra kitüntetést a PTE rektora azoknak az általános iskolai és középiskolai pedagógusoknak, főiskolai és egyetemi oktatóknak adományozza, akik kiemelkedő oktató-nevelő munkát végeznek, és jelentős eredményeket érnek el a tehetséggondozás területén.

 

Diplomaszerzésük jubileuma alkalmából, ezen az ünnepségen vehették át a Pécsi Tudományegyetemen és jogelőd intézményeiben 50, 60 és 65 éve diplomát szerzett pedagógus, jogász, illetve műszaki végzettséget szerzett egykori hallgatók is arany, gyémánt és vas okleveleiket, melyet az egyetem Szenátusa adományozott számukra.

Diplomaszerzésének 65 éves jubileuma alkalmából vas oklevelet vehetett át Dallos Nándorné Gergely Ilona általános iskolai tanítónő. A jubiláló pedagógust Prof. Dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora és Dr. Zádori Iván, a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar külügyi és kapcsolati dékánhelyettese köszöntötte.

A további tanítói és óvónői díszoklevelek átadására 2017. július 1-jén, a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar szekszárdi diplomaátadó ünnepélyén kerül sor.

 

Az ünnepségen egyéb kitüntetések és elismerések átadására is sor került, a részletekről itt olvashatnak.

 

Szívből gratulálunk Dr. habil Bús Imre PhD tanár úrnak és valamennyi kitüntetettnek az elismeréshez! A díszoklevelet átvevőknek és jó egészséget, további nyugodt, békés esztendőket kívánunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rovat: 
You shall not pass!