Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Bajai Harmadik Kor Egyeteme: Két nyelvvel felnőni előny, vagy hátrány?

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Szekszárdot és Paksot követve, 2017 októberben Baján is megkezdődött a PTE KPVK aktív időskort támogató előadássorozata, a Bajai Harmadik Kor Egyeteme. A program Baja város Önkormányzata és a Pécsi Tudományegyetem szekszárdi, Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara együttműködésében valósul meg.

 

A sorozat következő előadása 2017. október 24-én 15 órakor:

 

Két nyelvvel felnőni előny vagy hátrány

 

Előadó: Dr. habil Klein Ágnes PhD nyelvész,egyetemi docens, a PTE KPVK Illyés Gyula Pedagógusképző Intézetének intézetigazgatója

 

 

 

Az előadás helyszíne: Bácskai Kultúrpalota (Baja, Szentháromság tér 3.)

 

A program 2x45 perces, 15 perces szünettel.

A Bajai Harmadik Kor Egyeteme előadásai ingyenesek, de regisztrációkötelesek. A képzésen rendszeresen résztvevők, egyetemi hallgatók a képzés végén emléklapot vehetnek át a szemeszter teljesítéséről.

 

További képzési információ: Erőss Emese intézeti adminisztrátor (tel.: 74/528-300/1202 ; e-mail: eross.emese@kpvk.pte.hu ) vagy Bácskai Kultúrpalota 79/321-341

 

 

 

A Harmadik Kor Egyeteme kezdeményezés 1968-ban indult útjára Franciaországban, majd az 1970-1980-as években rendkívül kedveltté vált Belgiumban, Svájcban, Lengyelországban, Spanyolországban, Olaszországban, Finnországban és Nagy-Britanniában. Célja az idősödő és időskorú emberek szellemi, testi, mentális frissességének megőrzése, az aktivitás, a tevékenykedtetés, az önkéntesség, az önmegvalósítás és a közösségi élet élményének megosztása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

magyar
Esemény dátum: 
kedd, 2017, október 24 - 15:00 - 17:00
Rovat: 
Egyéb
You shall not pass!