Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

BWS Master Class fotókiállítás

Nyomtatóbarát változatPDF változat

4 fotós - 1 csapat

 

 

Az első BWS-t (Balassa Workshop-ot) 2015 tavaszán hirdette meg Balassa László magyar származású fotóművész. Egyedisége abból ered, hogy hazánk első teljesen ingyenes workshopja. A négynapos képzésnek több hazai fotóművész is vendégelőadója volt. A gyakorlati órákon Balassa László arra is szakított időt, hogy a résztvevőket személyesen taníthassa. A közöségben mindenki helyet találhatott magának, kezdő-, érdeklődő-, haladó- és profi fotós egyaránt. KésőbbBalassa László meghirdette az első, kis létszámú spanyolországi workshopját. Ez a BWS Masterclass.

Több jelentkező közül választotta ki az első csoportot, amelynek tagja volt a szekszárdi Juhász Gergely, a Tolna Megyei Balassa János Kórház dolgozója, PTE ETK volt hallgatója is. Az egyhetes spanyol képzésben mindenki a még alakuló saját stílusában alkothatott. A négytagú csapat hazatérve elhatározta, hogy kiállítás sorozatként, szülővárosaikban is bemutatják alkotásaikat. Vándorkiállításuk most Szekszárdon lesz látható.

Kiállítók: Mezősi Ágnes (AGO Photo - @agophoto.official), Bartha Zsolt (BRTH Phtotography - @brthphotography), Tóth István (illusio - @regpont), Juhász Gergely (YHG - @yhgsf)

A csapat facebook oldala: @bws.masterclass

Első kiállításuk a budapesti ArtBázisban

Második kiállításuk a ceglédi Artem Galériában

 

Helyszín: PTE KPVK, Kisaula (Szekszárd, Rákóczi u. 1.)
Megnyitó: 2016. november 11. 17 óra
A kiállítás november 11. és 25. között látogatható, az intézmény nyitva tartási idejében.

 

 

 

 

 

 

 

magyar
Esemény dátum: 
péntek, 2016, november 11 - 17:00
You shall not pass!