Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Diplomaátadó ünnepség Szekszárdon

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A PTE KPVK a szekszárdi campuson 2017/18. tanév őszi félévének vizsgaidőszakában, vagy korábban szakdolgozatukat, diplomamunkájukat megvédő és sikeres záróvizsgát tett hallgatói számára diplomaátadó ünnepséget rendez.

 

Az ünnepség időpontja: 2018. február 10. szombat, 10.00 óra

Helyszín: PTE KPVK A/52-es előadó (Szekszárd, Rákóczi u. 1.)

 

 

Az ünnepségen való részvétel lehetőségét a Kar vezetése a diplomások mellett, az alapképzésben sikeresen záróvizsgát tett, de nyelvvizsgával még nem rendelkező hallgatóknak is biztosítja.

 

Tájékoztató a diplomaátadón való részvételről

Talárigénylő és jelentkezési lap

 

Megközelítés:

A PTE KPVK campus főépülete Szekszárdon, a Rákóczi u. 1. szám alatt található. Megközelíthető személygépkocsival az 56-os főútról, vagy helyi közlekedéssel. Parkolási lehetőséget az ünnepségre érkező családtagok, vendégek számára a kar Mátyás király utcai, zárt parkolójában biztosítunk. (Parkoló bejárata a Beatrix királyné park felől.)

 

 
 

Az ünnepség:

Február 10. (péntek) 10:00

8:30-9:15    Talárfelvétel, Alumni regisztráció (38-as terem)

9:30-9:45    Ültetés, tájékoztatás, főpróba*

10:00-11:00                   Ünnepség

11:00-11:30-ig            Talárok leadása (38-as terem)**

 

*Felhívjuk a végzett hallgatók figyelmét, hogy aki a főpróbán nem vesz részt, oklevelét/igazolását/szakmai képesítő bizonyítványát csak az ünnepséget követően, február 12-től veheti át a Tanulmányi Hivatalban.

**A talárt és tartozékait a kar épületéből kivinni tilos, azokat az ünnepség végeztével, anyagi felelősségvállalás terhe mellett, az átvételi jegyzék szerint vissza kell szolgáltatni.

 

 

 

Információ a hozzátartozók, vendégek számára:

 

Az ünnepségre az 52-es teremben kerül sor. A vendégek a campus épületébe a Rákóczi utcai főbejáraton keresztül érkezhetnek. Az ünnepségre felkészülés ideje alatt a hozzátartozók, vendégek a főbejárati folyosón, a kisaulában, vagy az Illyés Aula kávézójában várakozhatnak Dohányozni – a törvényi szabályozás értelmében – az egyetem területén, illetve annak 5 m-es körzetében tilos! Az ünnepség alatt rendezői feladatot ellátó munkatársaink vigyázzák az ünnepség rendjét, segítik, irányítják a megjelentek mozgását. Ha véletlenül olyan területre tévednének, ami zárt területnek számít, vagy a rendezvény lefolyását zavarhatná, munkatársaink figyelmeztetni fogják Önöket. Kérjük, hogy ilyen esetben utasításaikat haladéktalanul, megjegyzés és vita nélkül teljesítsék. A hozzátartozók, vendégek a hallgatók felkészítése után foglalhatják el helyüket. Számukra fenntartott helyek az oklevelet (vagy bizonyítványt, igazolást) átvevők számára biztosított ülőhelyek mögötti széksorok és állóhelyek. Az ünnepség teljes ideje alatt lehet fényképezni, mozgóképet rögzíteni, de mindezzel az ünnepség menetét zavarni, a hallgatók mozgását akadályozni nem szabad. A résztvevő végzett hallgatók számára a kisaulában elhelyezett fotófalál lesz mód egymás fotózására, hozzátartozókkal közös kép készítésére, az ünnepséget és a pohárköszöntőt követően, mintegy 30 perc időtartamban.

 

 

 

Egyéb fontos tudnivalók a részt vevő végzett hallgatók számára:

 

 

 

Kérjük, hogy az esemény ünnepélyességéhez méltó öltözetben jelenjenek meg! Vegyék figyelembe, hogy kb. lábszárközéptől a talár nem takar. Papucs-, torna- vagy edzőcipő viseletét kérjük mellőzni!

 

 

Az ünnepségen csak a bevezetőben meghatározott végzett hallgatók vehetik át dokumentumaikat (résztvevők), természetesen a többi hallgatónkat vendégként, hozzátartozóként szívesen látjuk.

 

 

Az ünnepségen viselni nem kívánt utcai ruházatot (kabát, blézer, zakó, pulóver), egyéb csomagjaikat a talárba öltözés helyéül szolgáló teremben helyezhetik el, saját felelősségükre. (A termet az ünnepség idején zárva tartjuk.)

 

Az ültetés szakok és névsor szerint történik, e kialakított sorrend szerint szólítják majd átvételhez a végzetteket, illetve ez alapján készítik elő az átadásra váró dokumentumokat. A kialakított sorrend megtartása közös érdek, ezért az ültetés megkezdése után a terem csak rendkívül indokolt esetben hagyható el, illetve ugyanezért kérjük, ne ekkor keressék meg máshol ülő csoporttársaikat, ismerőseiket.

 
 
Aki akadályoztatása miatt mégsem tud részt venni az ünnepségen, oklevelét 2018. febr. 12-től veheti át személyesen, a Tanulmányi Hivatalban, munkaidőben. Más személy oklevele csak meghatalmazással vehető át. Kérjük, hogy zzel kapcsolatos, további információért keressék a Tanulmányi Hivatal munkatársait!
 
 
 
Valamennyi végzős hallgatónknak sikeres záróvizsgát kívánunk! A diplomatadó ünnepségre tisztelettel várjuk Önöket és családtagjaikat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
magyar
Esemény dátum: 
szombat, 2018, február 10 - 10:00 - 11:00
Rovat: 
Egyéb
You shall not pass!