Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Hírnévépítők szakmai fórum

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Korábban forgalmas, de aztán mindinkább elnéptelenedő utcák, üresen kongó üzletek, megszaporodott „Kiadó” táblák: mit kezdhet ezzel a helyzettel a pr? Pécsett néhány évvel ezelőtt példaértékű megoldást találtak a problémára: megalkották a „Belváros újratöltve” programot, amely megszépült, értékközpontú, új színfoltokat jelentő létesítményeket eredményezett a baranyai megyeszékhelyen.

Miből állt ez a kezdeményezés? Miként járultak hozzá a sikeréhez a médiakommunikációs eszközök? Hogyan válhat egy ilyen program vállalati stratégiává? Ezekre a kérdésekre is választ kapnak azok, akik részt vesznek szakmai közösségünk április 26-i fórumán, amelynek első részében Péter-Domán Zita, a Pécsi Kommunikációs Központ marketingvezetője ismerteti az említett projektet. A téma érdekessége mellett az apropót az adja, hogy a közelmúltban két olyan pr-könyv is megjelent, amely a Hírnévépítők műhely tagjainak közreműködésével készült. A fórumunk második részében ezeket a köteteket is bemutatjuk az érdeklődőknek. 

A Pécsi Public Relations Kutató- és Szolgáltató Központ, a PTE KPVK Kultúratudományi Tanszék, a Ferling Kft. és a PTI Communications Kft. által szervezett programsorozat ezen újabb állomására is szeretettel várjuk a PR-szakmával és kommunikációval foglalkozó pécsi szakembereket, valamint a szakmával ismerkedő egyetemi hallgatókat.

Időpont: 2017. április 26. (szerda), 17 óra

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Pécsi Képzési Központ, Szekcióterem (7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/b.)

Program:

  • 17.00: Köszöntő
  • 17.05: Előadás – Péter-Domán Zita marketingvezető, Pécsi Kommunikációs Központ
  • 17.50: Kérdések, hozzászólások
  • 18.00: Könyvbemutató – dr. Szécsi Gábor tanszékvezető, PTE KPVK Kultúratudományi Tanszék
  • 18.20: Beszélgetés, ötletelés a szakmai közösségünk további programjairól.

Megtisztelő érdeklődésedre számítva várjuk jelentkezésedet https://goo.gl/forms/LdZR9sY2CW5S5Rrn2 linken!

magyar
Esemény dátum: 
szerda, 2017, április 26 - 17:00 - 19:00
You shall not pass!