Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

A Kecskeméti Regionális és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ munkatársai

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Prof. Dr. habil Szécsi Gábor CSc
 
tanszékvezető, egyetemi tanár
e-mail: szecsi.gabor @ kpvk.pte.hu
telefon: 22572
iroda: FSZ/5/2
 
 
Gárdai Szilvia
 
ügyvivő szakértő
e-mail: gardai.szilvia @ kpvk.pte.hu
telefon: 22572
iroda: FSZ/5/2
 
 
 
  

A Központról:

2013-ban új egyetemi kutató- és képzési központot hozott létre Kecskeméten a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara. A Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ néven megalapított intézményi egység egy, a Bács-Kiskun Megyei Angol-Magyar Kisvállalkozási Alapítvánnyal, a Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesületével és az Önkonet Kft-vel kötött együttműködési megállapodás értelmében 2013. május 30-án kezdte meg működését a Bács-Kiskun Megyei Angol-Magyar Kisvállalkozási Alapítvány Inkubátorházában. A Központ a jövőben lehetőséget kínál arra, hogy a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karának levelező mesterképzési, levelező felsőoktatási szakképzési és levelező szakirányú továbbképzési szakjaira felvételt nyert hallgatók immár Kecskeméten is bekapcsolódhassanak az egyetemi képzésekbe. Az egyetem vállalja, hogy a pécsi székhelyen induló mesterképzésekhez és szakirányú továbbképzésekhez megfelelő létszám esetén kiegészítő foglalkozásokat biztosít a kecskeméti Inkubátorházban.

 

A Központ feladatai:

Oktatási tevékenység, melynek keretén belül a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara vállalja olyan pécsi telephellyel meghirdetett képzési programok megvalósítását, amelyekbe távoktatási formában kihelyezett konzultációs lehetőségekkel is bekapcsolódhatnak kecskeméti hallgatók. A távoktatásra és a kihelyezett konzultációkra a Bács-Kiskun Megyei Angol-Magyar Kisvállalkozási Alapítvány által működtetett kecskeméti Inkubátorházban kerül sor. 

Kutatási tevékenység, amelynek keretében a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ vállalja, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város területén a város térségében és Bács-Kiskun megye más településein folyamatosan felméri a rendelkezésre álló munkaerő minőségi mutatóit, képzési igényeit és lehetőségeit; a felnőttképzés és emberi erőforrás fejlesztés területén végzett alkalmazott kutatásaival és kutatási célú fejlesztéseivel segíti az együttműködő Feleket és a térségi önkormányzatokat egy integrált felnőttképzési stratégia kidolgozásában és megvalósításában.

Szakértői, szaktanácsadási tevékenység, amelynek keretében a PTE KPVK együttműködő partnereivel vállalja egy felnőttképzési és emberi erőforrás fejlesztési tudásbázis kialakítását. A Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ a partnerek együttműködésére építve segíti a térségi önkormányzatokat felnőttképzési és emberi erőforrás fejlesztési tevékenységet segítő pályázati források felkutatásában, pályázatok elkészítésében, a pályázatokhoz szükséges stratégiai programok, fejlesztési tervek kidolgozásában.

 

A Központ keretében a következő képzések esetében várható kiegészítő konzultációs lehetőség megfelelő létszám esetén:

levelező mesterképzések felsőfokú oklevéllel rendelkezők számára:

szakirányú továbbképzések:

 

A képzésekről bővebb információkat a www.kpvk.pte.hu internetes oldalon szerezhetnek az érdeklődők, a képzésekkel kapcsolatos kérdéseket pedig a titkar@kpvk.pte.hu  címen, illetve a 72/ 501-500 (22572 mellék) és a 30/ 474 1926 telefonszámokon várják az egyetem munkatársai.

 
 
You shall not pass!