Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

KPVK nyílt nap 2018 január 25.

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A PTE KPVK következő Nyílt Napja Szekszárdon

 

Szeretettel várunk 2018. január 25-én, csütörtökön, karunk következő Nyílt Napjára, ahol induló szakjainkról szerezhetsz részletes információt.

 

Helyszín: PTE KPVK szekszárdi campus (Szekszárd Rákóczi u. 1.)

 

A 2018-as tanévben ezekre a szakokra jelentkezhetsz hozzánk: tanító, óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő, környezetkultúra, üzleti szakoktató, közösségszervezés, szociális munka, szőlész-borász mérnök, szőlész-borász mérnök asszisztens, turizmus-vendéglátás

 

 

Program:

8:30 Regisztráció

9:00 Megnyitó

 

9:30 Bemutatkoznak a KPVK Intézetei. Információk az Erasmus Ösztöndíj Programról az Illyés Gyula Szakkollégium lehetőségeiről, E-learning képzéseinkről, Hallgatói Önkormányzat programjairól.

 

9:30 Életpálya tanácsadás és Pályaorientációs grafológiai tanácsadás  Erre a tanácsadásra hozz magaddal írásmintát: egy sima A/4-es lapon, általad tetszőleges témában megírt (nem másolt vagy diktált) levél, kb. 1 oldalnyi terjedelemben. A levélforma fontos, legyen megszólítás az elején, aláírás a végén!

Jelentkezés az időpontokra a 8.30-tól a regisztrációnál.

 

9:30 Kar-túra, amelynek keretében bemutatjuk a Campust és a Gyakorlóiskolát valamint a Gyakorlóóvodát.

       Vállalkozó szelleműeknek kínáljuk a „Kutass, hogy kijuss!” SZABADULÓSZOBÁT, amelyben a játékosoknak az egyetemi élettel kapcsolatos rejtvényeket, logikai feladványokat kell megoldaniuk.

 

10:00 Szakjaink bemutatása játékos formában

 

11:00 Kollégium-túra

 

JÁTÉK: Láss a jövőbe! Ilyen leszel végzősként TALÁRBAN! Fotózd le magad fotófalunknál, majd töltsd fel a Facebook oldalunkra 2018. 01.28-ig, és NYERJ! GARANTÁLT AJÁNDÉK MINDEN 15. FOTÓT FELTÖLTŐNEK!

 

Ha igazolást szeretnél, kérjük, hogy igényedet már a regisztrációnál jelezd! Igazolások kiadása a rendezvény végén.

 

A Nyílt Napot követően, 12 órától a tanító, óvodapedagógus, valamint csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra felvételizők ELŐZETES ALKALMASSÁGI VIZSGÁN vehetnek részt. Erre január 24-ig lehet jelentkezni.

 

 

Keress minket a facebookon is!

 

 

 

 

 

You shall not pass!