Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform - Roadshow

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platformot a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Államtitkársága és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. 2016. januárjában indította el. A Platform célja a hazai élelmiszeripari vállalkozások külpiacon történő helyzetbe hozása, a nyomonkövetési rendszerek, üzleti kommunikáció és fogyasztói marketing eszköztárak európai szintre emelésével. A Platform keretében nemzetközi azonosítási, kommunikációs és nyomonkövetési szabványokat, valamint azokra épülő, korszerű, internet-alapú és mobiltechnológiát alkalmazó megoldásokat ismertetnek széles körben.

Jelenleg 5 munkacsoportban zajlik a munka:

1. Hús és hal munkacsoport

2. Zöldség és gyümölcs munkacsoport

3.Tejtermék munkacsoport

4. Bor és pálinka munkacsoport

5. Horizontális munkacsoport.

2017-ben sor került a szakágazati útmutatók elkészítésére, melyek széles körű ismertetése roadshow keretében valósul meg a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszeripari főosztályvezetőjének, a GS1  kollégáinak, illetve olyan vállalatok munkatársainak részvételével, akik már alkalmazzák, vagy éppen bevezetik a nyomonkövetési rendszereket.

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Élelmiszergazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézete ezúton szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a roadshow 2018. május 17-én megvalósuló Szekszárdi alkalmára!

 

Jelentkezésüket, kérjük a meghívóban található regisztrációs linken tegyék meg! A meghívó ITT letölthető.

magyar
Esemény dátum: 
csütörtök, 2018, május 17 - 10:00
You shall not pass!