Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Órarendek

Nyomtatóbarát változatPDF változat

 

 

Órarendek, konzultációs beosztások

a 2018/19. tanév 1. félévére

 

A 2018-2019. tanév 1. féléves nappali tagozatos kurzusok időpontjai, a szakok órarendjei a Neptun tanulmányi rendszerben http://neptun.pte.hu/  már elérhetőek a „Tanulmányok/Intézményi órarend” menü alatt a megfelelő beállításokkal (a megfelelő KPVK szak órarend kiválasztása, heti nézet beállítása, a megfelelő hét kiválasztása, /pl. 2018. szeptember 3-9./ vagy az „Összevont” nézet választása).

 

A levelező tagozatos konzultációk  hamarosan, legkésőbb szeptember 9-e után szintén elérhetőek lesznek a „Tanulmányok/Intézményi órarend” menü alatt a megfelelő beállításokkal (a megfelelő KPVK szak órarend kiválasztása, heti nézet beállítása, a megfelelő konzultációs hét kiválasztása). A levelezős konzultációk szeptember utolsó hetében kezdődnek.

 

Figyelem! A kurzusfelvételek megkezdése előtt célszerű előbb letölteni a szak órarendjét és aktuális mintatantervét (http://kpvk.pte.hu/content/kepzesek-tantervei), mert ezek alapján lehet eldönteni, mely kurzusokat kell felvenni ahhoz, hogy az órarendi ütközések elkerülhetőek legyenek és a mintatanterv szerinti előrehaladás biztosítva legyen!

 

 

You shall not pass!