Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

PTE „Utazó Nagykövet” nemzetközi konferencia-részvétel támogatás

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A PTE Külügyi Igazgatósága a PTE Szenátus által 2016 novemberében elfogadott Nemzetköziesítési Program keretében 2017 második félévére meghirdeti a PTE „Utazó Nagykövet” nemzetközi konferencia-részvétel támogatási pályázatot.

 

A pályázat célja:

Az „Utazó Nagykövet” elnevezéssel olyan nemzetközi konferencia-részvétel támogatási pályázatot hirdetünk, amelyre a PTE valamennyi főállású oktatója és kutatója pályázhat. A program egyfelől az adott pályázó szakmai munkásságát és előmenetelét hivatott támogatni, másfelől a PTE nemzetközi láthatóságát, ismertségét igyekszik erősíteni azáltal, hogy a támogatást elnyerő kolléga egyúttal feladatot is kap a PTE képviseletével kapcsolatban. Előzetes felkészítést követően az „utazó nagykövet” megbeszélést folytat az adott konferencia kapcsán jelenlévő vagy megkereshető PTE partnerintézmény képviselőjével, vagy a Külügyi Igazgatóság megbízásából külön feladatot végez el a konferencia helyszínéül szolgáló egyetemen, városban.

 

A pályázat beadási határideje: 2017. szeptember 8.

 

Megvalósítás ideje:

Pályázni a 2017. október 1. – 2017. december 10. között megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia részvételekhez kapcsolódóan lehet.

 

Részletes pályázati felhívás

Pályázati űrlap

 

You shall not pass!