Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Public Relations szakmai fórum a PTE KPVK-n

Nyomtatóbarát változatPDF változat

 „Itt kezdődik a Balaton!” Ezzel a szlogennel alkotta meg a közelmúltban Siófok turisztikai koncepcióját a Ferling Kft. Az, hogy miért és hogyan lett éppen ez a kiválasztott jelmondat, már önmagában is érdekes történet. A Hírnévépítők szakmai közösség következő találkozója azonban jóval többet kínál ennél: az elképzelés teljes alkotói folyamatát megismerhetik azok, akik részt vesznek a március 1-jei fórumon. Várnagy Szabolcs, a Ferling Kft. pr-munkatársa esettanulmányként ismerteti meg az érdeklődőkkel, hogy a miként alakult ki, és végső formájában mit tartalmaz a szóban forgó koncepció.

 

Stratégia az árral szemben – avagy hogyan érjük el, hogy az ötleteinket valóra is válthassuk?

 

A Pécsi Public Relations Kutató- és Szolgáltató Központ, a PTE KPVK Kultúratudományi Tanszék, a Ferling Kft. és a PTI Communications Kft. által szervezett programsorozat ezen újabb állomására is szeretettel várják a szervezők, Dr Szécsi Gábor tanszékvezető (PTE KPVK), Ferling József ügyvezető (Ferling Kft.), Pánovics András ügyvezető (PTI Communications Kft.) a PR-szakmával és kommunikációval foglalkozó pécsi szakembereket, valamint a szakmával ismerkedő egyetemi hallgatókat.

 

Időpont: 2017. március 1. (szerda), 17 óra

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Pécsi Képzési Központ, Szekcióterem (7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/b.)

 

Az érdeklődők ezen a linken jelentkezhetnek a programra:

https://goo.gl/forms/gloBJ3LrgeLX30p53

 

magyar
Esemény dátum: 
szerda, 2017, március 1 - 17:00
Rovat: 
Fórum
You shall not pass!