Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Simonyi BEDC tavaszi programok

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A hallgatók számára most is két lehetőséget biztosít a BEDC a vállalkozói kompetenciáik fejlesztésére.

 

1. Ismét megrendezzük a Simonyi 5let Outlet ötletversenyt, amelyre a hallgatók megvalósítani kívánt ötletekkel jelentkezhetnek, s a legjobb ötletek 2 millió forint értékű tanácsadói csomagot (belső mentor, 4 workshop, tematikus előadások, globális inkubációs platform, oklevél a kurzus teljesítése estén) használhatnak fel munkájukhoz. A Program a Hiventures Kockázati Tőkealap képviselői, valamint külső mentorok előtti prezentációval, a Final Pitch eseménnyel zárul.

További részletek és a menetrend elérhető itt: http://simonyiugfk.ktk.pte.hu/programok-kepzesek/5let-outlet-simonyi-otletverseny

 

 

 

 

2.  Azokat a hallgatókat is várjuk, akik innovatív temék- vagy szolgáltatásfejlesztésben vennének részt, számukra a Campus Creditben felvehető a Simonyi Inkubációs Program tárgyat ajánljuk. A 14 hét során a résztvevők innovatív ötletek fejlesztése révén tapasztalhatják meg az elméleti tudás gyakorlatba való átültetését.

 

További részletek és a menetrend itt érhető el: http://simonyiugfk.ktk.pte.hu/programok-kepzesek/simonyi-inkubacios-program

 

 

 

 

Természetesen lehetőség van arra is, hogy ötlettel is jelentkezzenek a versenyre és a tárgyat is felvegyék, de a tárgy felvétele nem garantálja, hogy az ötlete automatikusan bekerül.

You shall not pass!