Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Személyközpontú találkozó Klein Dávid vezetésével

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A kiemelkedő amerikai humanisztikus pszichológus, Carl Rogers nevével fémjelzett személyközpontú szemlélet világszerte nagy hatással volt a segítő szakemberekre, a lelki betegek gyógyítására, a pedagógiai gyakorlatra, a hatékony vezetői stílusról vallott elképzelésekre, az orvos-beteg kapcsolatra, és az egyes személyek életére.

 

A facilitátor segítségével megtartandó összejövetel elsősorban tapasztalati tanulásra nyújt lehetőséget. A személyközpontú megközelítésről sok minden megtudható könyvekből, de „elsajátításához” saját élményre van szükség. Most rendkívüli lehetőség kínálkozik ilyen „saját élmény” megszerzésére.

 

A résztvevők ízelítőt kaphatnak a Pécsett minden nyáron megrendezésre kerülő Kultúrák Közötti Kommunikáció Személyközpontú Találkozók hangulatából és akár már idén nyáron is csatlakozhatnak az egész hetes rendezvényhez!

 

Kiknek ajánljuk?

A PTE valamennyi hallgatójának és oktatójának a segítő szakmák, tanácsadás vagy pedagógia területén, valamint középiskolás diákoknak, akik érdeklődnek ezen szakterületek iránt

 

 

 

A személyközpontú találkozót a PTE Munkatudományi és Foglalkozásegészségügyi Kiválósági Centrum nemzetközi konferenciája keretében rendezzük meg.

 

Helyszín a PTE KPVK (7633 Pécs, Szántó K. J. u. 1/b.) - Nagyterem

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött:

regisztrálni ITT lehet

 

További információ a személyközpontú szemléletről és a nyári találkozókról:

www.encounter.hu

 

 

magyar
Esemény dátum: 
péntek, 2018, február 23 - 13:30 - 17:00
Rovat: 
Konferencia
You shall not pass!