Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Tudományos Diákköri Konferencia 2018 - Pécs

Nyomtatóbarát változatPDF változat

2018. május 7-én megrendezésre került Karunk Pécsi Képzési Központjában a Tudományos Diákköri Konferencia. A program a tehetséges hallgatók tudományos megmérettetésén túl a formális OTDK előválogatójaként is szolgált.

 

Szakkollégiumunk eredményes működését igazolja, hogy az előadók, Arany Zsuzsanna, Pelczer Dóra, Bálint István Ábrahám és Somogyi Krisztina egyben tagjaink is. A változatos előadások alatt több téma került bemutatásra, többek között a gamifikáció, mint új oktatási módszer jótékony hatásai, a munkaerőpiacon jelenlévők és a leendő munkavállalók munkaértékei, a mozgáskorlátozottak és az érzékszervi fogyatékossággal élők könyvtárhasználatának támogatási lehetőségei, valamint a PTE külföldi hallgatóinak könyvtárlátogatási szokásai. A TDK műhely ösztönző légkörében a színvonalas előadásokat konstruktív visszajelzések követték, majd a háromtagú zsűri a munkákat helyezéssel minősítette.

 

 

A bizottság az országos részvételre az alábbi első két helyezéssel kitüntetett munkát javasolta:
I. helyezett: Pelczer Dóra: A Super-féle munkaérték preferenciák vizsgálata a Dél-Dunántúlon. (témavezető: Dr. Vámosi Tamás)
II. helyezett: Arany Zsuzsanna: A gamifikáció mint új oktatási módszer megjelenése a közoktatásban és a benne rejlő lehetőségek. (témavezető: Dr. Egervári Dóra)

 


 

A galéria a képre kattintva érhető el.

rovat: 
You shall not pass!