University of Pécs

University of Pécs

 

  • International Studentguide 2017
  • You have become a PTE-student! Welcome!
  • Welcome!

Új Nemzeti Kiválóság Program 2017/2018

Printer-friendly versionPDF változat

Az Új Nemzeti Kiválóság Program (a továbbiakban: ÚNKP) Magyarország Kormánya által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram. 

 

Az ÚNKP célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást majd pályán tartást, valamint a fiatal kiválóságok támogatásával segítse a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók munkáját.

 

Az intézményi ÚNKP támogatási keret három részből áll: az alap- és mester- (osztatlan) képzésben részt vevő hallgatók kutatói ösztöndíjának finanszírozására tervezett ÚNKP támogatási keretből (a továbbiakban: „A” keret), a doktori képzésben részt vevő hallgatók, doktorjelöltek kutatói ösztöndíjának finanszírozására tervezett ÚNKP támogatási keretből (a továbbiakban: „B” keret), valamint a 40 év alatti oktatók, kutatók kutatói ösztöndíjának finanszírozását szolgáló ÚNKP támogatási keretből (a továbbiakban: „C” keret). 

 

A pályázatok fogadása: 2017. május 05.- 2017. június 06. között.

 

A pályázathoz kapcsolódó összes információ és dokumentáció letölthető

ERRŐL AZ OLDALRÓL.

 

A pályázatokat a kiírásnak megfelelően egy nyomtatott eredetei példányban és egy nem újraírható DVD-n kell eljuttatni minden esetben az OIG Tehetséggondozási Irodának címezve a Pécsi Tudományegyetem 7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4. címre szükséges megküldeni, a borítékon azon Kar megjelölésével, melyen belül az Ösztöndíjas a pályázatot benyújtotta.

 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pályázatokat kizárólag postai úton lehet benyújtani!

 

A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel Barna Adrianna ÚNKP koordinátor (barna.adrianna@pte.hu) és Biró Sarolta ÚNKP projektmenedzser (biro.sarolta@pte.hu) kereshető, kizárólag e-mailben.

 

 

You shall not pass!