Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Újra online kurzusok a KPVK-n!

Nyomtatóbarát változatPDF változat

2016 végén újra nyílt online kurzusokat indít a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar. Ezúttal három magyar nyelvű, természetesen a világ minden pontjáról egyetlen regisztrációval elérhető kurzus kezdődik november és december hónap során. A regisztráció, a kurzusokra való beiratkozás és maga a képzés is a http://eclub.pte.hu felületen, a kar saját Moodle keretrendszerében történik.

 

A tananyagok, illetve a feladatok átlagosan heti 2-4 óra munkát igényelnek. A feladatok megfelelő színvonalú teljesítése esetén a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar igazolást ad a résztvevőknek a kurzus sikeres elvégzéséről. Az igazolás birtokában egyes kurzusokat (ezt külön jelöljük a kurzusok leírásánál) a résztvevő a kar képzésein teljes vagy részkurzusként elismertetheti.

 

 

 

 

Az induló kurzusok:

 

Munkapszichológia

-          8 leckéből álló kurzus, nem ütemezett haladással

-          adminisztrációs díjjal járó kurzus

-          indulás: 2016. november 30.

-          a regisztráció kezdete: 2016. november 18.

-          zárás: 2017. január 30.

-          tutor: Pankász Balázs (pankasz.balazs@kpvk.pte.hu)

 

Ergonómia

-          9 leckéből álló kurzus, nem ütemezett haladással

-          adminisztrációs díjjal járó kurzus

-          indulás: 2016. december 1.

-          a regisztráció kezdete: 2016. november 19.

-          zárás: 2017. január 31.

-          tutor: Pankász Balázs (pankasz.balazs@kpvk.pte.hu)

 

E-könyv a polcon

-          6 hetes kurzus, ütemezett haladással

-          adminisztrációs díjtól mentes, ingyenes kurzus

-          indulás: 2016. november 29.

-          a regisztráció kezdete: 2016. november 17.

-          zárás: 2017. január 17.

-          tutor: Fodorné Tóth Krisztina (toth.krisztina@kpvk.pte.hu)  

 

 

A kurzusokra jelentkezni egyszerű regisztrációval lehet a http://eclub.pte.hu oldalon (ahol az egyes kurzusok részletes leírása is megtalálható), majd a kiválasztott kurzusra való beiratkozással, a kurzus felvételével a rendszerben. A korábbi online kurzusokon részt vett érdeklődőknek nem szükséges újra regisztrálniuk, a korábbi felhasználónevük és jelszavuk továbbra is rendelkezésükre áll. Az új regisztrálók a regisztráció megerősítése után (ami egy, maximum két napot vesz igénybe) vehetik igénybe a kurzusfelületet.

 

 

Minden kurzusunk tutorált. A tutorálás azt jelenti, hogy a résztvevők munkáját szakértő támogató kolléga, tutor segíti, elsősorban a feladatok értékelésével és a szakmai kérdések megválaszolásával.

 

 

Ebben a tanulási ciklusban vannak ütemezett és nem ütemezett haladású kurzusaink is. Az ütemezettség azt jelenti, hogy az egyes tanulási szakaszok adott sorrendben követik egymást, és hogy a feladatok teljesítése határidőhöz kötött. A nem ütemezett haladású kurzusokban a tanuló szabadon dönthet a tanulás sorrendjéről és beosztásáról, csak a kezdő és a záró dátum, illetve az értékelési időszak rögzített.

 

Egyes kurzusokat a résztvevők adminisztrációs díj ellenében végezhetnek el, mások ettől mentesek (ezeket a kurzusoknál külön jelöltük). A díj mértéke kurzusonként 5000 Ft, amelyet a kurzusban megadott határidőig szükséges befizetni, az ott megadott módon. A PTE KPVK hallgatói és dolgozói továbbra is adminisztrációs díj nélkül teljesíthetik a kurzusokat.(Neptun-kódjukat tüntessék fel a profiljukban!)

 

A kurzusokkal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal Fodorné Dr. Tóth Krisztinához, a kurzusok szervezőjéhez (toth.krisztina@kpvk.pte.hu), illetve figyeljék honlapunkat, Facebook-oldalunkat és az oktatási felületet friss információkért.

You shall not pass!