Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

Ünnepélyesen zárták a Paksi Harmadik Kor Egyeteme első szemeszterét

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Ünnepélyesen zárult a Paksi Harmadik Kor Egyeteme első szemesztere. Az óriási népszerűségnek örvendő előadássorozat ez évi utolsó alkalmán a program házigazdája, Dr. habil. Nagy Janka Teodóra PhD jogász, etnográfus, főiskolai tanár, a PTE KPVK általános és tudományos dékánhelyettese „A család minden időben” címmel osztotta meg a hallgatósággal egy különösen tanulságos, a család megtartó erejét és társadalmi szerepének változását vizsgáló, közelmúltbeli szekszárdi kutatás tapasztalatait.

 

Galéria

 

Az előadást követően került sor az ünnepélyes szemeszterzárásra. A Paksi Harmadik Kor Egyeteme valamennyi regisztrált hallgatójának Süli János, a sorozat életre hívásában a Karral együttműködő Paks város polgármestere adta át a kurzus sikeres teljesítését igazoló emléklapot és az egyetem ajándék kiadványát. Az egyetemi Neptun rendszerbe beiratkozott hallgatók emellett Dr. Nagy Janka Teodóra dékánhelyettestől egy-egy 20 kreditpontot jelentő részismereti képzési igazolást is átvehettek.

 

A közkedveltté vált programsorozat mindenki örömére az Egyetemi Kultúráért díjas Tehetséges Hallgatók Zenekarának szemeszternyitó műsorát követően Prof. Bódis József rektor előadásával februárban folytatódik.

 

 

 

 

 

 

rovat: 
You shall not pass!