Pécsi Tudományegyetem

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

 

XI. IME-META Országos Egészség-gazdaságtani Továbbképzés és Konferencia

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Mindenkit szeretettel várunk a PTEjubileum650 ünnepségsorozat eseményeire!

A Pécsi Tudományegyetem alapításának 650. évfordulója alkalmából szervezett tudományos előadássorozat keretében 2017. június 22-23-án Pécsett kerül megrendezésre az XI. IME-META Országos Egészség-gazdaságtani Továbbképzés és Konferencia, amely egyben az egészség-gazdaságtan tudományág éves seregszemléje.

A konferencia legfontosabb célja, hogy találkozási és bemutatkozási lehetőséget adjon a téma iránt érdeklődők számára, közvetítse a módszertani, szakmai újdonságokat, és hozzájáruljon az egészség-gazdaságtani szempontok érvényesítéséhez, mind a döntéshozatal előkészítésében, mind a döntések következményeinek monitorozásában. Mind az állami szféra, mind az ipari szereplők, mind pedig az akadémiai kutatók szemszögéből tárgyaljuk az egészségpolitikai- és gazdasági környezet mélyebb összefüggéseit.

Az idei konferencia egybeesik az IME alapításának 15. évfordulójával, ezért a Larix Kiadó Kft., az IME - Interdiszciplináris Magyar Egészségügy - tudományos folyóirat kiadója, támogatást nyújt a Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak és dolgozóinak a konferencia regisztrációjához. Ez az intézmények részére szóló bruttó 35.560,- Ft-os, a nappali tagozatos egyetemisták részére szóló 8.890,- Ft-os, valamint az esti és levelező tagozatos, munkahellyel nem rendelkező egyetemistáknak szóló 16.510,- Ft-os kétnapos jegy árából 50%-os kedvezmény biztosítását jelenti.

 

Mivel a rendelkezésre álló támogatási keret limitált, a kedvezményes regisztrációt jelentkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

 

Részvételi feltételek

 

Jelentkezési lap

 

Részvételi szándékát kérjük a larix@larix.hu email címen mihamarabb jelezze a letölthető jelentkezési lap beküldésével, hogy a kedvezményt Önnek is biztosítani tudjuk!

 

Reméljük, hogy a konferencián sok fiatal kollégát üdvözölhetünk!

 

Üdvözlettel:

 

Szervező Bizottság nevében:

Tamás Éva, Larix Kiadó Kft. ügyvezető igazgató, IME lapigazgató

Dr. Zemplényi Antal, Pécsi Tudományegyetem, Kancellária, egészségügyi gazdálkodási igazgató, META elnökségi tag

Prof. Dr. Boncz Imre, Pécsi Tudományegyetem, Egészségtudományi Kar, Egészségbiztosítási Intézet, intézetigazgató

 

További információ: Tamás Éva  06 (30) 931-9857

 

LARIX Kiadó Kft. 1085 Budapest, Gyulai Pál utca 2.

Telefon/fax: 333 2434, 210 2682

larix@larix.hu, ime@imeonline.hu

www.larix.hu, www.imeonline.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

magyar
Esemény dátum: 
csütörtök, 2017, június 22 - 09:00 - péntek, 2017, június 23 - 18:00
Rovat: 
Jubileum
You shall not pass!