Sorrendmódosítás

 

Tisztelt Jelentkezőnk!

Köszönjük bizalmát, hogy a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának képzését jelölte meg továbbtanulási irányként a felvételi eljárásban.

Magasszínvonalú, gyakorlatorientált képzési programokkal, jelentős szakmai elismertségnek örvendő oktatói, professzori karral, 21. századi infrastruktúrával, hallgatóbarát légkörrel várjuk az ország legjobb pedagógusképző felsőoktatási intézményében*, Magyarország első egyetemén.

Piacképes tudást és a munkaerőpiacon is jól hasznosítható szakmai ismereteket és kompetenciákat nyújtó képzéseink mellett különleges tanfolyamokkal, tréningekkel, belső nyelvi képzésekkel, szaktanácsadással segítjük hallgatóinkat a tudatos karrierépítésben, a számukra leginkább megfelelő életpálya kiválasztásában. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően számos lehetőség közül választhatnak hallgatóink, akik egy-egy szemeszter erejéig külföldön is szeretnének tanulmányokat folytatni partnerintézményeinkben.

2020. július 9-ig  azon jelentkezőink esetében, akik képzéseinket nem elsőként jelölték meg, még van lehetőség a jelentkezési sorrend módosítására.

Ez a módosítás a jövő és a karrier szempontjából komoly és felelősségteljes döntés, de ha minket választ, mi segítünk tervei, álmai megvalósításában, és abban, hogy a KPVK hallagtójaként és a PTE egyetemi polgáraként tanulással eltöltött egyetemi évei életének legszebb és leghasznosabb időszaka legyen!

Találkozzunk szeptemberben az ország legjobb pedagógusképző intézményében*, Magyarország első egyetemén, Pécsi Tudományegyetem szekszárdi karán!

 

* a Figyelő felsőoktatási rangsora szerint
magyar