Órarendek

 

Az órarendek a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben érhetők el a Tanulmányok  > Órarend > Intézményi órarend útvonalon.

Célszerű a panel nagyító ikonjával rákeresni a ’kpvk’ betűkódra.

Az órarendek kódolása a következő:  KPVK-’szak neve vagy rövidítése’-képzési szint (BA, BSC, MA, FOKSZ)’- munkarend (N: nappali, L: levelező)’-szemeszter(félév) száma’- helyszín (Sz: Szekszárd, P: Pécs)’

 

A 2023/2024-es tanév tavaszi szemeszterében jelenléti oktatás folyik, ugyanakkor egyes kurzusok online (MS Teams) kerülnek megtartásra (a tanévkezdetre létrejönnek az MS Teams platformon a kurzusok csoportjai), a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben kérjük ezért figyeljék a kurzusoknál a "Kurzus típus azonosító:" és a "Megjegyzés:" mezőket!

 

Az órarendek feltöltése folyamatos (az órarendkészítés jelenleg még zajlik), illetve a már feltöltött kurzusok esetében is előfordulhatnak még időpont változások, kérjük ellenőrizze többször az órarendi adatait!

 

Amennyiben kurzusfelvételnél a mintatanterv aktuális féléve által indokolt (!) felvenni kívánt kurzus nem látható, keresse a területileg illetékes tanulmányi ügyintézőt!

 

Kurzusfelvételt követően kérjük ellenőrizze saját órarendjét a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben a Tanulmányok > Órarend útvonalon.