Szakdolgozati, záróvizsga szabályzatok

Tisztelt Végzős Hallgatók!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a PTE Tanulmányi és Vizsgaszabályzat 59.§ (8) ételmében a 2021/22-es tanév tavaszi szemeszterében a szakdolgozatot/diplomadolgozatot elektronikusan a Neptun tanulmányi rendszerbe kell feltölteniük és az 53/2020. (11.02.) számú Kari Tanácsi határozat alapján egy fűzött példányban az intézeti titkároknál leadniuk (postai úton küldhető: PTE KPVK 7100 Szekszárd, Rákóczi utca 1.).

Határidő:

  • BA és MA szakokon: 2022. április 29.
  • szakirányú továbbképzési szakokon (SZITK): 2022. május 13.

A szakdolgozat feltöltése a Hallgatói WEB-en, a Tanulmányok/Szakdolgozat, Szakdolgozat jelentkezés/Szakdolgozat feltöltése menüponton történik.

A szakdolgozat részeként feltöltendő valamint a fűzött példánnyal leadandó a plágium nyilatkozat, konzulensi nyilatkozat és a felhasználási nyilatkozat.

Szakdolgozat készítési útmutató

Szociálpedagógia MA diplomadolgozat készítési útmutató

  • plágium nyilatkozat a szakdolgozat/diplomadolgozat készítési útmutató 6. számú nyilatkozat
  • konzulensi nyilatkozat a szakdolgozat/diplomadolgozat készítési útmutató 7. számú nyilatkozat
  • felhasználási nyilatkozat itt letölthető

Lehetőség van a szakdolgozat/diplomadolgozat késedelmes leadására. A TVSZ 59. § (10) bekezdése alapján csak külön szakfelelősi engedéllyel és csak akkor fogadható el, ha a késedelem nem haladja meg az 1 hetet. Késedelmes benyújtás esetén a Térítési és Juttatási Szabályzatban meghatározott késedelmi díjat kell fizetni. (1000.- Ft/nap)

  • a késedelmes leadás iránti kérelem a szakdolgozat/diplomadolgozat készítési útmutató 9. számú nyilatkozat

A kérelmet a szakdolgozat leadási határideje előtt 5 munkanappal a szakfelelősnek kell benyújtani.

 

Záróvizsga jelentkezés a megfelelő űrlap kitöltésével történik. A kitöltött és aláírt űrlapot a kpvk.tanulmanyihivatal@pte.hu e-mail címre kell eljuttatni.

Határidő: (BA, MA) 2022. április 29. ill. (SZITK) 2022. május 13.

Jelentkezés a záróvizsgára űrlap https://kpvk.pte.hu/nyomtatvanyok -nál letölthető.

 

Felhívom figyelmüket, hogy záróvizsgán csak az a hallgató vehet részt, aki a végbizonyítványt (abszolutóriumot) az Egyetemen megszerezte.

Határidő: 2022. június 7.

 

Hallgatói jogviszonnyal már nem rendelkező (korábban abszolutóriumot szerzett) záróvizsgára jelentkezők részére a Pécsi Tudományegyetem Térítési és Juttatási szabályzat alapján a záróvizsga díja 10 000 Ft. A befizetési bizonylatot a Tanulmányi Hivatalnak kell megküldeni a kpvk.tanulmanyihivatal@pte.hu címre.

Határidő: 2022. június 10. 12 óra

 

A késedelmes leadás és a záróvizsgadíj befizetési módja:

  1. A hallgató saját Neptun felületén, a Pénzügyek/Befizetés/Tételkiírás/Szolgáltatási jogcím menüpont alatt kiválasztja a megfelelő tételt.
  2. A tétel kiírása után vagy az egyetemi pénztárakban fizetheti be a díjat vagy a Neptun webes felületéről kezdeményezett SimplePay bankkártyás befizetéssel

További befizetési módokról pedig itt olvashat: https://kti.pte.hu/hu/hasznos-informaciok

 

Üdvözlettel:

Baráti Zsolt

tanulmányi hivatalvezető