Tanulmányi aktuálisok

Kedves Felhasználó!

A PTE Neptun Tanulmányi Rendszer 2018. december 27-28-án (csütörtökön és pénteken) nem lesz elérhető, mert az adatbázis kezelő rendszer halaszthatatlan frissítésére kerül sor.
Az ezen időszakra esedékes adminisztrációs teendőkről kérjük, hogy ezen időszakot megelőzően szíveskedj gondoskodni.

Üdvözlettel
Megértésedet ezúton is köszönjük.
PTE OIG Oktatásszervezési Iroda

 

 Szakdolgozati témakörök

2018-as tanítós szakdolgozati témajegyzék

 

Levelező tagozatos 1. évfolyamos hallgatók figyelem!

 

Az október 4-i konzultáció előtt csütörtökön 11.30-tól az alábbi elsőéves csoportoknak évkezdési tájékoztatót tartunk az 52-es Előadóban:

  • csecsemő- és kisgyermeknevelő BA 1. évf.
  • óvodapedagógus BA 1. évf.
  • német nemzetiségi óvó szakirány 1. évf.
  • tanító BA 1. évf.
  • német nemzetiségi tanító BA 1.évf.

  

Ilyés Gyula Pedagógusképző Intézet 

Tanulmányi Hivatal

 

 

FELSŐBBÉVESEKNEK!

Információk az elő tanítási napról.

A felsőbb éves hallgatók számára nem kötelező a részvétel a tanévnyitó ünnepségen. A 2018/2019-es tanév első napja tanítás mentes regisztrációs nap lesz (2018.09.03.), nem lesz oktatás, de a tanulmányi ügyek intézésre lehetőség lesz a Tanulmányi Hivatalban.

 

 

GÓLYAHÍR

hasznos információk elsőéves hallgatóinknak

  • Tanácsok a kurzusfelvételhez:

A 2018-2019. tanév 1. féléves nappali tagozatos kurzusok időpontjai, a szakok órarendjei a Neptun tanulmányi rendszerben http://neptun.pte.hu/  már elérhetőek a „Tanulmányok/Intézményi órarend” menü alatt a megfelelő beállításokkal (a megfelelő KPVK szak órarend kiválasztása, heti nézet beállítása, a megfelelő hét kiválasztása, /pl. 2018. szeptember 3-9./ vagy az „Összevont” nézet választása).

A levelező tagozatos konzultációk  hamarosan, legkésőbb szeptember 9-e után szintén elérhetőek lesznek a „Tanulmányok/Intézményi órarend” menü alatt a megfelelő beállításokkal (a megfelelő KPVK szak órarend kiválasztása, heti nézet beállítása, a megfelelő konzultációs hét kiválasztása). A levelezős konzultációk szeptember utolsó hetében kezdődnek.

Figyelem! A kurzusfelvételek megkezdése előtt célszerű előbb letölteni a szak órarendjét és aktuális mintatantervét (http://kpvk.pte.hu/content/kepzesek-tantervei), mert ezek alapján lehet eldönteni, mely kurzusokat kell felvenni ahhoz, hogy az órarendi ütközések elkerülhetőek legyenek és a mintatanterv szerinti előrehaladás biztosítva legyen!