Diplomaátadó ünnepség 2020

Dátum: 
2020. augusztus 28. 10:00
Helyszín: 
PTE KPVK, Illyés Gyula Aula

INFORMÁCIÓK A DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉGRŐL

 

alapképzésben, mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben,

és szakirányú továbbképzésben végzett hallgatók részére

 

A PTE KPVK a 2019/2020. tanév I. és II. félévének vizsgaidőszakában sikeres záróvizsgát tett hallgatói számára – megfelelő biztonsági intézkedések mellett - diplomaátadó ünnepséget rendez.

 

Időpont:

I.

a 2019/2020 tanév I. félévében, 2020 januárjában záróvizsgát tett,

nappali és levelező tagozaton végzett hallgatók,

valamint a 2019/2020 tanév II. félévében, 2020 júniusában záróvizsgát tett,

nappali tagozaton végzett hallgatók részére:

2020. augusztus 28. (péntek) 10 óra

II.

a 2019/2020 tanév II. félévében, 2020 júniusában záróvizsgát tett,

levelező tagozaton végzett hallgatók részére:

2020. augusztus 28. (péntek) 14 óra

 

Helyszín:

PTE KPVK Illyés Gyula Aula, Szekszárd, Rákóczi u. 1.

 

Az ünnepségen való megjelenés kizárólag egyetemi formaruhában (talárban) történhet. Az ünnepi ruhadarabokat az Egyetem valamennyi végzős hallgató számára térítés ellenében, kölcsönzéssel biztosítja. Az oklevélátadó ünnepség részvételi díja TVSZ 64. § (2) bekezdés alapján bruttó 3.500,- Ft.

 

Az ünnepségre jelentkezni 2020. augusztus 19. (szerda), 16 óráig lehet a letölthető talárigénylő és jelentkezési lap, valamint a banki átutalás igazolásának e-mailben való visszaküldésével. A jelentkezést Schmieder Rékának szíveskedjen elküldeni az info@kpvk.pte.hu e-mail címre. Amennyiben a jelentkezés elküldését követő két napon belül nem kap megerősítést, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kolléganővel telefonon: 06-72/501-500/22531.

 

Az oklevélátadó ünnepség részvételi díjának befizetése kizárólag banki átutalással történhet:

Bankszámlaszám: MÁK 10024003-00282716-00000000 (kedvezményezett: Pécsi Tudományegyetem)

Közlemény: PST 300558 – A talárt kölcsönző neve

 

Kérjük, az ünnepség kezdete előtt 2 órával jelenjen meg, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre az ünnepi formaruha átvételére, és felöltésére. Felhívjuk a figyelmet, hogy a talárok kiosztása érkezési sorrendben történik, az egyes méretek korlátozott számban állnak rendelkezésre! Az ünnepséget megelőzően főpróbát tartunk, melyen a megjelenés kötelező!

 

A formaruhát, illetve tartozékait a Kar épületéből kivinni TILOS, azok az ünnepség végeztével, anyagi felelősségvállalás terhe mellett, leltár szerint visszaszolgáltatandók!

 

Kérjük, amennyiben a diplomája már Önnél van, azt 2 órával az ünnepség előtt a Tanulmányi Hivatalban adja le!

 

Biztonsági intézkedések:

Egy hallgató maximum 2 főt hívhat meg az eseményre.

A Kar területén történő tartózkodás során mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter védőtávolságot tartani.

Az épületbe belépve kötelező a kézfertőtlenítő használta, mely a portán és az épület több pontján is elérhető.

TILOS az intézmény területére belépnie és ott tartózkodnia olyan személynek, akinek új típusú koronavírus fertőzésre jellemző tünetei vannak, vagy a megelőző három napban tapasztalt magán ilyen tüneteket:

  • köhögés;
  • nehézlégzés, légszomj;
  • láz;
  • hidegrázás;
  • izomfájdalom;
  • torokfájás;
  • újonnan kialakult ízérzés- vagy szaglászavar.

 

Amennyiben valaki ilyen tüneteket észlel magán, haladéktalanul hívja fel háziorvosát, és kövesse az utasításait.

 

Praktikus információk:

Kérjük, hogy az esemény ünnepélyességéhez méltó öltözetben jelenjen meg! Vegye figyelembe, hogy kb. lábszárközéptől a talár nem takar. Papucs-, torna- vagy edzőcipő viseletét kérjük mellőzni!

Az ünnepségen viselni nem kívánt utcai ruházatot (kabát, blézer, zakó, pulóver), egyéb csomagokat a talárba öltözés helyéül szolgáló teremben elhelyezheti, saját felelősségére. (A termet az ünnepség idején zárva tartjuk.)

Az ültetés szakok és névsor szerint történik, e kialakított sorrend szerint szólítják majd átvételhez a végzetteket, illetve ez alapján készítik elő az átadásra váró dokumentumokat. A kialakított sorrend megtartása közös érdek, ezért az ültetés megkezdése után az aula csak rendkívül indokolt esetben hagyható el, illetve ugyanezért kérjük, ne ekkor keressék meg máshol ülő csoporttársaikat, ismerőseiket.

A vendégek a campus épületébe a Rákóczi utcai főbejáraton keresztül érkezhetnek. Az ünnepségre felkészülés ideje alatt a hozzátartozók, vendégek a főbejárati folyosón, vagy az Illyés Gyula Aula kávézójában várakozhatnak. Egy hallgató maximum 2 főt hívhat meg az eseményre. A vendégek számára kizárólag állóhelyeket tudunk biztosítani.    

 

  

ALUMNI: Az ünnepségen részt vevő hallgatók megkapják a PTE Alumni Iroda, illetve az Egyetem végzetteknek szóló magazinját és tájékoztatást az Alumni Szervezet (www.alumni.pte.hu) működéséről, szolgáltatásairól.

Dohányozni – a törvényi szabályozás értelmében – az egyetem területén, illetve annak 5 m-es körzetében tilos!

Az ünnepség teljes ideje alatt a fényképezés és mozgókép készítés kizárólag a nézőtérről engedélyezett, az ünnepség menetét zavarni, a hallgatók mozgását akadályozni nem szabad. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, melyek a résztvevők számára letölthetők lesznek. Az ünnepséget követően lesz mód egymás fotózására, hozzátartozókkal közös kép készítésére.

A diplomaátadó ünnepségre tisztelettel várjuk Önöket és vendégeiket!

 

A diplomaátadó ünnepség kapcsán történő adatkezelésekről szóló tájékoztató ezen a linken érhető el.