Diplomaátadó ünnepség 2023, Szekszárd

Dátum: 
2023. június 30. 10:00
Helyszín: 
7100 Szekszárd, Rákóczi u. 1. - Illyés Gyula Aula

 

INFORMÁCIÓK A DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉGRŐL (Szekszárd)

2023. június 30. 10:00, PTE KPVK Illyés Gyula Aula (7100 Szekszárd, Rákóczi utca 1.)

alapképzésben, mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben és szakirányú továbbképzésben végzett hallgatók részére

 

A PTE KPVK a 2022/2023. tanév I. és II. félévének vizsgaidőszakában sikeres záróvizsgát tett hallgatói számára diplomaátadó ünnepséget rendez, amelyen oklevelüket átvehetik.

Az ünnepségen való megjelenés kizárólag egyetemi formaruhában (talárban) történhet. Az ünnepi ruhadarabokat az Egyetem valamennyi végzős hallgató számára térítés ellenében, kölcsönzéssel biztosítja. Az oklevélátadó ünnepség részvételi díja TVSZ 64. § (2) bekezdés alapján bruttó 3.500,- Ft.

Az ünnepségre jelentkezni 2023. június 12. és 2023. június 19. 16 óra között elektronikus úton lehet.

Az ünnepségen csak az a hallgató vehet részt, aki regisztrált, befizette az oklevélátadó ünnepség részvételi díját! A sikeres regisztrációról automatikus visszajelzést küld e-mailen a felület. Amennyiben ez nem érkezett meg, ismételje meg a regisztrációt.

Az oklevélátadó ünnepség részvételi díja Neptun tanulmányi rendszeren keresztül a regisztrációt követően kiírásra kerül, melyet a hallgató a saját Neptun webes felületéről kezdeményezett SimlePay bankkártyás fizetéssel rendezhet 2023. június 21-ig vagy történhet banki átutalással, ebben az esetben a befizetésről szóló igazolás megküldésének határideje a 2023. június 21. (kpvk.tanulmanyihivatal@pte.hu )

Bankszámlaszám: 11731001-23135378 (kedvezményezett: Pécsi Tudományegyetem)

Közlemény: PST 300558 – A hallgató neve

 

Kérjük, az ünnepség kezdete előtt 2 órával jelenjen meg, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre az ünnepi formaruha átvételére, és felöltésére. Felhívjuk a figyelmet, hogy a talárok kiosztása érkezési sorrendben történik, az egyes méretek korlátozott számban állnak rendelkezésre! Az ünnepséget megelőzően főpróbát tartunk, melyen a megjelenés kötelező!

A formaruhát, illetve tartozékait a Kar épületéből kivinni TILOS, azok az ünnepség végeztével, anyagi felelősségvállalás terhe mellett, leltár szerint visszaszolgáltatandók!

 

Vendégek részére belépési feltételek:

Egy hallgató maximum 6 főt hívhat meg az ünnepségre!

A vendégek a campus épületébe a Rákóczi utcai főbejáraton keresztül érkezhetnek.

A vendégek számára kizárólag állóhelyeket tudunk biztosítani.

 

Praktikus információk:

Kérjük, hogy az esemény ünnepélyességéhez méltó öltözetben jelenjen meg! Vegye figyelembe, hogy kb. lábszárközéptől a talár nem takar. Papucs-, torna- vagy edzőcipő viseletét kérjük mellőzni! A talár és sapka viseletét megkönnyítendő hullámcsatról, biztostűről egyénileg célszerű gondoskodni, ezeket korlátozott számban tudjuk biztosítani.

Az ünnepségen viselni nem kívánt utcai ruházatot (kabát, blézer, zakó, pulóver), egyéb csomagokat a talárba öltözés helyéül szolgáló teremben elhelyezheti, saját felelősségére. (A termet az ünnepség idején zárva tartjuk.)

Az ültetés szakok és névsor szerint történik, e kialakított sorrend szerint szólítják majd átvételhez a végzetteket, illetve ez alapján készítik elő az átadásra váró dokumentumokat. A kialakított sorrend megtartása közös érdek, ezért az ültetés megkezdése után az aula csak rendkívül indokolt esetben hagyható el, illetve ugyanezért kérjük, ne ekkor keressék meg máshol ülő csoporttársaikat, ismerőseiket.

ALUMNI: Az ünnepségen részt vevő hallgatók megkapják a PTE Alumni Iroda, illetve az Egyetem végzetteknek szóló magazinját és tájékoztatást az Alumni Szervezet (www.alumni.pte.hu) működéséről, szolgáltatásairól.

Dohányozni – a törvényi szabályozás értelmében – az egyetem területén, illetve annak 5 m-es körzetében tilos!

Az ünnepség teljes ideje alatt a fényképezés és mozgókép készítés kizárólag a nézőtérről engedélyezett, az ünnepség menetét zavarni, a hallgatók mozgását akadályozni nem szabad. Az ünnepséget követően lesz mód egymás fotózására, hozzátartozókkal közös kép készítésére.

A diplomaátadó ünnepségre tisztelettel várjuk Önöket és vendégeiket!

A diplomaátadó ünnepség kapcsán történő adatkezelésekről szóló tájékoztató az alábbi linken érhető el: Adatvédelmi tájékoztató - Diplomaátadó 2023

 

Azok a hallgatók, akik nem vesznek részt az ünnepségen, oklevelük átvételével kapcsolatban 2023. július 3-a után egyeztethetnek a Tanulmányi Hivatal kollégáival a kpvk.tanulmanyihivatal@pte.hu címen.