Diplomaátadó ünnepség 2024 - Pécs

Dátum: 
2024. június 28. 11:00
Helyszín: 
PTE KPVK Pécsi Képzési Központ Dr. Koltai Dénes Aula

(7633 Pécs, Szántó Kovács J. u. 1/b.)

 

A PTE KPVK a 2023/2024. tanév I. és II. félévének vizsgaidőszakában sikeres záróvizsgát tett hallgatói számára diplomaátadó ünnepséget rendez, amelyen oklevelüket átvehetik.

Az ünnepségen való megjelenés kizárólag egyetemi formaruhában (talárban) történhet. Az ünnepi ruhadarabokat az Egyetem valamennyi végzős hallgató számára térítés ellenében, kölcsönzéssel biztosítja. Az oklevélátadó ünnepség részvételi díja TVSZ 64. § (2) bekezdés alapján bruttó 5.500,- Ft.

Az ünnepségre jelentkezni 2024. június 10. (hétfő) és 2024. június 16., (vasárnap) 24 óra között elektronikus úton lehet. A jelentkezési felület 2024. június 10. napán 8 órától az alábbi linken érhető el.

Regisztrációs lap a 2024. június 28-án Pécsen megrendezésre kerülő diplomaátadó ünnepségre

Az ünnepségen csak az a hallgató vehet részt, aki regisztrált, befizette az oklevélátadó ünnepség részvételi díját! A sikeres regisztrációról automatikus visszajelzést küld e-mailben a felület. Amennyiben ez nem érkezett meg, ismételje meg a regisztrációt.

Az oklevélátadó ünnepség részvételi díját a hallgató saját magának ki tudja vetni a Neptun Tanulmányi Rendszerben a Pénzügyek/Befizetés menüben a Tétel kiírás gombbal a Szolgáltatási jogcím kiválasztásával.

Az oklevélátadó ünnepség részvételi díját rendezheti SimlePay bankkártyás fizetéssel 2024. június 17. napjáig, vagy történhet banki átutalással, ebben az esetben a befizetésről szóló igazolás megküldésének határideje 2024. június 17., hétfő 12 óra. (kpvk.pecs.to@pte.hu )

Bankszámlaszám: 11731001-23135378 (kedvezményezett: Pécsi Tudományegyetem)

Közlemény: PST 300558 – A hallgató neve

 

Kérjük, az ünnepség kezdete előtt 2 órával jelenjen meg, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre az ünnepi formaruha átvételére, és felöltésére. Felhívjuk a figyelmet, hogy a talárok kiosztása érkezési sorrendben történik, az egyes méretek korlátozott számban állnak rendelkezésre! Az ünnepséget megelőzően 1 órával főpróbát tartunk, melyen a megjelenés kötelező!

A formaruhát, illetve tartozékait a Kar épületéből kivinni TILOS, azok az ünnepség végeztével, anyagi felelősségvállalás terhe mellett, leltár szerint visszaszolgáltatandók!

 

 

Vendégek részére belépési felétételek:

Egy hallgató maximum 4 főt hívhat meg az ünnepségre! A vendégek a meghívó felmutatásával léphetnek be az aulába, ahol kizárólag állóhelyeket tudunk biztosítani.

Az otthon maradó hozzátartozók az esemény élőben követhetik a Microsoft Teams alkalmazás segítségével. A csatlakozáshoz szükséges linket a későbbiek folyamán tesszük közzé.

A végzett hallgatók a záróvizsga napján a Tanulmányi Osztályon (7633 Pécs, Szántó Kovács J. u. 1/b., földszint) vehetik át hallgatónként a négy darab meghívót.

A vendégek a campus épületébe a Szántó Kovács J. utcai főbejáraton keresztül érkezhetnek.

 

Praktikus információk:

Kérjük, hogy az esemény ünnepélyességéhez méltó öltözetben jelenjen meg! Vegye figyelembe, hogy kb. lábszárközéptől a talár nem takar. Papucs-, torna- vagy edzőcipő viseletét kérjük mellőzni! A talár és sapka viseletét megkönnyítendő hullámcsatról, biztostűről egyénileg célszerű gondoskodni, ezeket korlátozott számban tudjuk biztosítani.

Az ünnepségen viselni nem kívánt utcai ruházatot (kabát, blézer, zakó, pulóver), egyéb csomagokat a talárba öltözés helyéül szolgáló teremben elhelyezheti, saját felelősségére.

Az ültetés szakok és névsor szerint történik, e kialakított sorrend szerint szólítják majd átvételhez a végzetteket, illetve ez alapján készítik elő az átadásra váró dokumentumokat. A kialakított sorrend megtartása közös érdek, ezért az ültetés megkezdése után az aula csak rendkívül indokolt esetben hagyható el, illetve ugyanezért kérjük, ne ekkor keressék meg máshol ülő csoporttársaikat, ismerőseiket.

ALUMNI: Az ünnepségen részt vevő hallgatók megkapják a PTE Alumni Iroda, illetve az Egyetem végzetteknek szóló magazinját és tájékoztatást az Alumni Szervezet (www.alumni.pte.hu) működéséről, szolgáltatásairól.

Dohányozni – a törvényi szabályozás értelmében – az egyetem területén, illetve annak 5 m-es körzetében tilos!

Az ünnepség teljes ideje alatt a fényképezés és mozgókép készítés kizárólag a nézőtérről engedélyezett, az ünnepség menetét zavarni, a hallgatók mozgását akadályozni nem szabad. A Kar fotósa által készített képeket megosztjuk a hallgatókkal egy Neptun üzenetben küldött linken keresztül. A hallgatóknak az ünnepséget követően lehetőséget biztosítunk egymás fotózására, hozzátartozókkal közös kép készítésére.

A diplomaátadó ünnepségre tisztelettel várjuk Önöket és vendégeiket!

 

A diplomaátadó ünnepség kapcsán történő adatkezelésekről szóló tájékoztató az alábbi linken érhető el.

 

Azok a hallgatók, akik nem vesznek részt az ünnepségen, oklevelük átvételével kapcsolatban 2024. július 1-je után egyeztethetnek a Tanulmányi Osztály kollégáival a kpvk.pecs.to@pte.hu címen.