Qualimentary zárórendezvény

Dátum: 
2021. június 01. 14:00 - 16:00
Helyszín: 
Online

 

Örömmel értesítek mindenkit arról, hogy a 2019-ben megnyert Erasmus+ pályázatunkat, melyet öt másik országgal közösen indítottunk, és amely  az óvodai minőségbiztosításra helyezte fókuszát, ez év nyarán zárjuk. A projekt során egy alapozó képzést követően egy az önértékelést és (ön)reflexiót elősegítő értékelő skála alkalmazására készítettük fel a részt vevő óvodapedagógusokat és csecsemő- és kisgyermeknevelőket. 

A zárórendezvényre és a diplomák átadására 2021. június 1-én 14-16 között egy műsor és konferencia keretében kerül sor.  A program során bemutatkoznak a különböző országok részt vevői bölcsődei és óvodai nevelésük egyes részleteivel videófilmek és képek alapján.

Egy beszélgetést is tervezünk először a projekt céljáról, eredményeiről, majd ezt követően a  fenntartók saját szempontjukból arról tájékoztatnak, hogy számukra  mit jelentenek az óvodai/bölcsődei nevelés minőségének kritériumai, melyek saját elvárásaik, elképzeléseik, továbbá, hogy mit tudnak tenni ennek  fejlesztéséért.

A projektnek részt vevői voltak a Gyakorló Óvodából Dániel Lilla és Tóth Andrea kolléganőink.

Ez alkalomból tisztelettel meghívom Önöket Qualimentary projektünk online záró rendezvényére. 

A részvétel ingyenes, de regiszrációköteles. A programra május 25-ig lehet regisztrálni a következő linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWE78-pgM53NedkeuCMReXGVCJwBQWXq6aaTLV3ZnEeCaZUA/viewform

Klein Ágnes