2. helyezés cselgáncsban a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon

 

Csete Margit, karunk gyógypedagógia szakos hallgatója második helyezést ért el cselgáncsban a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon. A hallgató a következőt nyilatkozta az eseményről:

2021 decemberében edző társaim biztatására elindultam a MEFOB-on, judo sportágban. Több évtizede életem része e sportág. Ebben a sportban találtam meg  utamat is, kezdtem el jelenlegi tanulmányaimat.

A neptunban érkezett a felhívás, amelyre jelentkeztem Sey -Morvai Katánál, aki  végig segített az utazásban és a versenyen is kollégájával, Romváry Attilával. Izgalommal érkeztem a versenyre, mert két éve nem vagyok aktív versenyző. Szerintem a legidősebb versenyző voltam a csarnokban.  A fiatal sportolók hozzám való viszonya  nagyon pozitív volt, hisz többükkel versenyeztem. Három mérkőzésből kettőt megnyertem, egyet elvesztettem, így az előkelő második helyen végeztem. 

Munkám mellet jelenleg is aktívan sportolok, edzősködöm a Mogyi Bajai Judo Club keretein belül, ahol az óvodáskorú gyermekek mellet speciális igényű gyermekekkel  foglalkozom. A speciális igényű gyermekekkel már több rangos versenyen  részt vettünk. Tanítványommal, Krisztinával eddigi eredményeinek köszönhetően megkezdtük a felkészülést  a 2023-ban megrendezésre kerülő  berlini  Speciális Olimpiára.

Az eredményhez szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

magyar