Az idei évben több, mint 200 végzős hallgató vehette át oklevelét a PTE KPVK szekszárdi és pécsi Campusán tartott diplomaátadó ünnepségen

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar  Szekszárdi Képzési Központjában 2024. június 21-én tartotta ünnepélyes diplomaátadó eseményét. Karunk szekszárdi képzésein, az őszi és tavaszi szemeszterben sikeresen záróvizsgázott nappali és levelező tagozatos hallgatók közül közel 150-en voltak jelen, hogy átvegyék a pedagógusképzés területén (a tanító, az óvodapedagógus, a szociálpedagógia mesterszak, a német nemzetiségi óvodapedagógus, a német nemzetiségi tanító, a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakokon), a szociális munka; a környezetkultúra, üzleti szakoktató alapképzési szakokon, és a szőlész-borász felsőoktatási szakképzésen, a PR és szóvivő szakirányú továbbképzésen, a közösségi művelődés szakirányú továbbképzésen, valamint a természetpedagógia szakirányú továbbképzésen szerzett oklevelüket.

 

Az esemény kezdetén Gyurkovics János alpolgármester köszöntötte a résztvevőket, végzősöket, ezt követően a Kar dékánja, Prof. Dr. Szécsi Gábor tartott ünnepi beszédet.

 

A diplomaátadó ünnepségeink ünnepi műsorát Karunk két hallgatója Ömböli Péter végzett PR és szóvivő szakos hallgató és Fazekas Barbara a Filozófia Doktori Iskola hallgatója mutatták be.

 

Az ünnepségen Prof. Dr. Szécsi Gábor átadta a Kiváló Oktatói Díjakat a Kar kiemelkedő oktatói, kutatói és tehetséggondozási tevékenységet végző munkatársai számára.

 

Díjazottak:

Dr. Vámosiné Dr. Rovó Gyöngyvér adjunktus

Dr. Bíró Violetta adjunktus

Dr. Maksa-Egri Petra adjunktus

Dr. Varga István adjunktus

Kazinczy Viktória Renáta tanársegéd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Pécsi Képzési Központjában 2024. június 28-án tartotta ünnepélyes diplomaátadó eseményét. Karunk pécsi képzésein, az őszi és tavaszi szemeszterben sikeresen záróvizsgázott nappali és levelező tagozatos hallgatók közül most közel 70-en voltak jelen, hogy átvegyék a pedagógusképzés területén (a csecsemő- és kisgyermeknevelő, az óvodapedagógus, a tanító alapképzési szakon) valamint a gyártásszervező felsőoktatási szakképzésben szerzett oklevelüket.

Az esemény kezdetén Prof. Dr. Szécsi Gábor dékán tartott ünnepi beszédet.

 

 

Szívből gratulálunk a végzetteknek és a díjazottaknak!

magyar