Boldog karácsonyt – Dienes társasjátékokkal!

 

A Pécsi Tudományegyetem és a Piatnik Kft. Társasjátékok Ünnepe 2022 keretében megrendezett nyereményjátékán Bengyák Rózsa nyert Dienes-ajándékcsomagot. Nyertesünknek sok szeretettel gratulálunk!

A Társasjátékok Ünnepe lehetőséget adott arra, hogy a többezer résztvevőtől a PTE társasjátékainak további kialakításához ötleteket, a már piacon lévő játékokról pedig véleményeket kaphassanak a fejlesztők. A kérdőívet kitöltő látogatók közül a szerencse Bengyák Rózsának kedvezett, akinek a PTE KPVK dékánhelyettese, Zádori Iván személyesen adta át az ajándékcsomagot munkahelyén, a somogyvári Széchenyi kastélyban. A csomag a „Ki jut a várba” és az „Erdők játéka” társasok mellett egy Dienes Zoltánról, a játékos matematikatanítás világhírű tudósáról szóló könyvet is tartalmazott.

A tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanári végzettségű nyertes elsősorban gyermekeivel szeretné kipróbálni a játékokat. A család mellett a Kaposvári Társasjáték Klub tagjaként kedvenc időtöltéséhez, a Somogyvári Gyógypedagógiai Intézmény munkatársaként pedig szakmai munkájához is jól kapcsolódnak a nyeremények.

Nyertesünknek és a Dienes-játékok minden vásárlójának boldog, békés ünnepeket kívánunk!

magyar