Csaknem 120 végzős hallgató vehette át oklevelét a 2021/2022. tanévet lezáró diplomaátadó ünnepségen

 

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar 2022.07.04-én tartotta ünnepélyes diplomaátadó eseményét. A rendezvényen közel 120 hallgató vehette át a diplomáját. Az ünnepségen számos elismerő kitüntetést is átadott Prof. Dr. Szécsi Gábor dékán.

Az ünnepségen Prof. Dr. Miseta Attila, a Pécsi Tudomány rektora, Orbán Attila, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnöke, és Murvai Árpád, Szekszárd MJV Oktatási, Sport és Ifjúsági Bizottságának elnöke köszöntötte a résztvevőket. Ezt követően a Kar dékánja, Prof. Dr. Szécsi Gábor tartott ünnepi beszédet. Prof. Dr. Szécsi Gábor beszédében kiemelte, hogy a megszerzett végzettséghez felelősség is társul. Fontos, hogy a pályájukat kezdő, fiatal értelmiségiek soha ne engedjék el fiatalkori álmaikat, és ha szükséges a babitsi "soha-meg-nem-elégedés" jegyében formálják, alakítsák át a körülöttük lévő világot.

A beszédet követően a kiemelkedő oktatók elismeréseinek átadására került sor. Kiváló Oktató Díjat vehetett át Prof. Dr. Szécsi Gábor dékántól Dr. Agóra Zsuzsanna adjunktus, Kocsisné Dr. habil Farkas Claudia egyetemi docens, Dr. Máté Andrea adjunktus, Mozolai Annamária mesteroktató, Dr. Slezák-Bartos Zsuzsanna adjunktus, valamint Dr. Vas-Guld Zsuzsanna adjunktus. A végzős hallgatók közül kiemelkedő tanulmányi teljesítményéért könyvjutalomban részesült Tóth Gábor Lajosné, Nagy Anikó Dóra, Sztojka Kovács Petra, Győri Edina és Horváth Norman. A Hallgatói Önkormányzat elismerő oklevelét Köntös Ráhel Réka, Vonya Teodóra Evelin és Horváth Norman vehette át. Több évtizedes pedagógusi tevékenysége elismeréseként jubileumi Lerf Ferencné rubin fokozatú díszoklevelet, Fetzer Ferencné és Zentai Andrásné gyémánt fokozatú oklevelet vehetett át a Kar dékánjától.

Az elismerésekhez szívből gratulálunk!

https://www.teol.hu/helyi-kozelet/2022/07/masolat-a-tanulas-meghozta-gyumolcset

https://szekszardihirek.hu/Most_mar_ki_lehet_fujni_a_levegot_/

magyar