Elismerésben részesültek az Illyés Gyula Gyakorlóiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gyakorlóóvoda pedagógusai

 

A Pécsi Tudományegyetem Tanárképző Központja tanévindító MENTOR FÓRUM rendezvénye 2022. augusztus 30. kedden került megrendezésre Pécsett a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont, Konferenciatermében.

A rendezvény célja a vezetőtanárok, gyakorlatvezető mentortanárok, intézményvezetők tájékoztatása az iskolai gyakorlatokról és a tanárképzés aktuális kérdéseiről.

A meghívottak köre a PTE Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Óvoda vezetőtanárai, mentortanárai, a PTE partnerintézmények gyakorlatvezető mentortanárai, a tanári felkészítés egyetemi oktatói, szakfelelős és szakmódszertanos oktatók, a gyakorlóhely iskolák igazgatói, oktatásszervezők, a köznevelés, szakképzés és felsőoktatás érintett vezetői.

 

A rendezvény ünnepélyes pillanatokkal zárult, melyben két szekszárdi kollégánk is díjat vehetett át:

Molnárné Wéner Ágnes  a PTE Illyés Gyula Gyakorlóiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gyakorlóóvoda szakvezető óvodapedagógusa „ Az Év Mentorpedagógusa.”

Aczél Ildikó  PTE Illyés Gyula Gyakorlóiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gyakorlóóvoda szakvezető tanítója „Az  Év Vezetőpedagógusa.”

 

 

Gratulálunk az elismerésben részesülteknek!

magyar