A felelős gondolkodás és kommunikáció kérdéseivel foglalkozik a Kultúratudományi Szemle legújabb száma

 

Az innováció, az etika és a környezettudatos gondolkodás problémáival foglalkozik a Kultúratudományi Szemle legújabb száma. A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának gondozásában megjelenő tudományos folyóirat online és nyomtatott formában is elérhető a kérdéskör iránt érdeklődők számára.

Az innováció, etika és környezettudatos gondolkodás kerül a Kultúratudományi Szemle legújabb számának fókuszába. A téma iránt érdeklődők Gulyás Tibor, Szendrő Péter és Szécsi Gábor innovációetikáról, Horváth Péter János közösségi energiatermelésről és Buday-Sántha Andrea üzleti és PR etikáról írt tanulmányai mellett megismerhetik az „Apokalipszis most?” című konferencia anyagát is Boros János szerkesztésében. Különlegességnek számítanak még az új szám anyagában az amerikai konzervativizmus alapítójának tekintett John Adams kormányzásról írt gondolatai Fenyvesi Balázs fordításában, valamint Peter Sjösted-Hughes szervezet filozófiáról írt munkája Varga Péter fordításában.

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara gondozásában megjelenő folyóirat legújabb száma online és nyomtatott verzióban egyaránt olvasható. Az online változat az alábbi linken érhető el:

https://kpvk.pte.hu/hu/kulturatudomanyi_szemle

magyar