Fontos információk a tanévkezdésről

Kedves Hallgatók!

 

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar vezetése elkötelezett az Egyetem polgárai élet-, egészség-, személyi-, vagyon- és jogbiztonságának védelme iránt, és fokozott elővigyázatosságot tart szem előtt a koronavírus világjárvány továbbterjedésének megelőzése érdekében, ezért a tanévet a következő speciális rendelkezések mentén kezdjük meg:

 

  • A 2020/2021 tanév őszi szemeszterének minden kurzusa jelenléti oktatás keretében zajlik. 
  • A Kar területén történő tartózkodás során mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter védőtávolságot tartani.
  • A Kar területén történő tartózkodás során mindenki köteles a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő, továbbiakban: maszk) viselni. 

 

További részletes szabályok az intézménylátogatás rendjéről, a jelenléti oktatás lebonyolításáról, és a járványügyi készültség idején alkalmazandó magatartási szabályokról a 8/2020. sz. dékáni utasításban, mely az alábbi linken letölthető.

 

Együttműködésüket köszönjük!

magyar