Karunk IQ Központja részt vett az Ipar napjai kiállításon

 

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának innovációs kutatóközpontja az innovációs díjjal jutalmazott Dienes-játékokat mutatta be a rendezvényen.

Az Ipar Napjai címmel megrendezett kiállítás a Hungexpo májusi ipari rendezvénye, Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója. Az eseményen bemutatkozik a szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója. A szolgáltatók számára a fórum egyedülálló alkalmat ad a szektor meghatározó szereplőivel való találkozásra.

A PTE KPVK IQ Ipari Együttműködési és Innovációs Kutatóközpont képviseletében Dr. Klein Sándor karunk emeritus professzora, Dr. Nemeskéri Zsolt a központ vezetője, illetve Dr. Huszti Zsolt az IQ Központ helyettes igazgatója, egyben a dunaújvárosi Innopark ügyvezetője vett részt a kiállításon.

A lehetséges partnereknek bemutatásra kerültek a többszörösen díjazott Dienes-játékok, amelyek az ipari szereplők számára egyedi ajándékozási lehetőséget biztosítanak, illetve lehetőséget teremtenek a vállalatok egyedi igényeire szabott pályaorientációs programok kidolgozására. A kiállításon az IQ Központ szolgáltatási portfóliója iránt jelentős érdeklődés mutatkozott, ami a központ vezetőinek reményei szerint a közeljövőben már gyakorlati haszonnal bíró szakmai együttműködések kiépítését eredményezheti.

A Pécsi Tudományegyetem standja május 19-ig a Hungexpo D pavilonjában tekinthető meg.

Ingyenes belépésre jogosító regisztrációra a https://iparnapjai.hu/regisztracio/ oldalon van lehetőség karunk hallgatói részére.

magyar