Klímavédelmi videópályázat

 

Te mit tennél jobban, másként egyetemünkön a klímánk védelmében?

Ha van 5leted, ne habozz! Küldj egy videót és NYERJ! Bíztasd erre a veled kapcsolatban álló hallgatókat és a munkatársaid is!

Díjakat ld. csatolt képen (elektromos roller, napelemes powerbank, aktivitásmérő).

A kampány keretében olyan saját készítésű videók beküldésére biztatjuk a vállalkozó szellemű egyetemi hallgatókat és munkatársakat, amelyben megmutatják, hogy mit tennének másként a PTE-n a környezettudatosabb, energiatakarékosabb, egészségesebb életmód kialakítása érdekében. Az ötletek lehetnek általános érvényűek, és bármilyen klímavédelemhez köthető témát érinthetnek. A videók feltöltésére 2021. március 1. – május 3. között lesz lehetőség a https://zoldegyetem.pte.hu/hu/hirek/v4gu_videokampany linken. A műveket a résztvevő egyetemek szakembereiből álló zsűri rangsorolja, emellett közönségszavazást is szervez, amelyhez a videókat a @zoldegyetem Instagramra profilra tölti majd fel 2021. május 6-án a PTE Zöld Egyetem programja. A díjátadásra május 17-én kerül sor.

Díjak:  legjobb videót egy Mi electric scooter essential elektromos rollerrel díjazzuk, emellett további 30 videó készítőjét jutalmazzuk 15 db napelemes kültéri powerbank-kal (Quazar Q-Solar cell, 10 000 mAh), valamint 15 db Mi Smart Band 5 aktívitásmérő karkötővel.

Bővebb információk és jelentkezés: https://zoldegyetem.pte.hu/hu/hirek/v4gu_videokampany

magyar