Közel 100 végzős hallgató vehette át oklevelét a tanévet lezáró diplomaátadó ünnepségen a PTE KPVK szekszárdi Campusán

 

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar  Szekszárdi Képzési Központjában 2023. június 30-án tartotta ünnepélyes diplomaátadó eseményét. Karunk szekszárdi képzésein, az őszi és tavaszi szemeszterben sikeresen záróvizsgázott nappali és levelező tagozatos hallgatók közül közel 100-an voltak jelen, hogy átvegyék a pedagógusképzés területén (a tanító, az óvodapedagógus, a szociálpedagógia mesterszak, a német nemzetiségi óvodapedagógus, a német nemzetiségi tanító, a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakokon), valamint a szociális munka; a környezetkultúra, üzleti szakoktató alapképzési szakokon, és a szőlész-borász felsőoktatási szakképzésen, a PR és szóvivő szakirányú továbbképzésen, valamint a természetpedagógia szakirányú továbbképzésen szerzett oklevelüket.

Az ünnepségen részt vett, Dr. Szili Katalin a Pécsi Tudományegyetem Universitas Quinqueecclesiensis Alapítvány kurátora, Zsikó Zoltán, a Tolna Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnökét, Gyurkovics Jánost, Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata alpolgármestere is. Az esemény kezdetén Dr. Szili Katalin kurátor asszony köszöntötte a résztvevőket, végzősöket, ezt követően a Kar dékánja, Prof. Dr. Szécsi Gábor tartott ünnepi beszédet.

 

 

Az ünnepségen adták át a Kiváló Oktatói díjakat, amelyet a kiemelkedő oktatói, kutatói és a hallgatók tehetséggondozása területén végzet példaértékű munkáért kerülnek odaítélésre.

Díjazottak:

Christián Anikó szakoktató

Nemes-Wéber Zsófia tanársegéd

A diplomaátadón adták át a Dékáni Elismerő Okleveleket is, amelyet a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Dékánja adományoz a Kar dolgozói részére, kiemelkedő munkájuk elismeréseként.

Elismerésben részesültek:

Sebestyén Andrea Dékáni Hivatalvezető

Máthé Melinda dékáni titkárnő

Mohai Kinga tanulmányi ügyintéző

Haffner-Kiss Alexandra kapcsolati referens

 

Szívből gratulálunk a végzetteknek és a díjazottaknak!

 

 

magyar