Lezajlott a vidékfejlesztési agrármérnök szak első záróvizsgája karunkon

Nagy sikerrel és kiemelkedő eredményekkel zárult a vidékfejlesztési agrármérnök képzés első záróvizsgája karunkon. Az esemény nemcsak a hallgatók, hanem az oktatók számára is mérföldkőnek számított, hiszen a kar és a Pécsi Tudományegyetem történtében először került sor vidékfejlesztési agrármérnök szakos hallgatók záróvizsgájára.

A záró értékelésen Magyary István egyetemi docens és Gyurok János adjunktus, a záróvizsga-bizottság tagjai elismerően nyilatkoztak a hallgatók felkészültségéről és a feleletek magas színvonaláról. A vizsgaelnök, Zádori Iván dékánhelyettes, szakfelelős hozzáfűzte, hogy a vizsgázók teljesítménye egyúttal a képzésen oktató kollégák munkáját is dicséri.

A záróvizsgát követően a végzett hallgatók egy különleges kezdeményezéssel álltak elő. Terveik között szerepel egy emlékfa ültetése vagy egy közösségi kert létrehozása a kar szekszárdi székhelyén. A kezdeményezés célja, hogy minden utánuk következő évfolyam számára inspirációt és összetartozás érzést nyújtson, erősítve ezzel a kar közösségét és hagyományait.

magyar