Meghosszabbított határidővel várja a jelentkezőket a PTE KPVK szeptembertől induló továbbképzéseire

 

Az élethosszig tartó tanulás jegyében több helyszínen, több tudományterületen kínál továbbképzéseket a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara. Az érdeklődésre való tekintettel, annak érdekében, hogy minél több helyszínen elindulhassanak a csoportok, a kar meghosszabbított határidővel, egészen szeptember 6-ig várja a jelentkezéseket az idei őszi félévben induló képzéseire.

Az élethosszig tartó tanulás, a tudás bővítése akár a diploma megszerzését követően is egyre fontosabbá válik a munkaerőpiacon. Ennek jegyében kínál a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara különböző tudományterületeken szakirányú továbbképzéseket, műveltségi terület részismereti képzéseket és akkreditált tanfolyamokat végzett pedagógusok vagy más jellegű diplomával rendelkezők számára. Diplomások részére tervezetten elindulnak többek között a természetpedagógia, a pr és szóvivő, a kulturális rendezvényszervező, a borturizmus és borgasztronómia, valamint az angol nyelv oktatása az 1-6. osztályban képzések, de az érettségi bizonyítvánnyal rendelkezők is jelentkezhetnek még a közösségi művelődésszervező OKJ-s képzésre.

A két – pécsi és szekszárdi – székhellyel rendelkező kar az elmúlt tanévben kiemelt figyelmet fordított a jó kapcsolatok, régiós együttműködések kialakítására, melynek köszönhetően további képzőhelyeken – így akár Pakson és Kecskeméten is – el tudja indítani a nagy érdeklődésnek örvendő képzéseket. Annak érdekében, hogy minél több helyszínen elindulhassanak a csoportok, a PTE KPVK meghosszabbította a jelentkezési határidőt ezekre a képzési típusokra. Az új jelentkezési határidő: 2019. szeptember 6.

 „Szakirányú továbbképzéseink korszerű, gyakorlatorientált tudást kínálnak minden továbbtanulni vágyó diplomásnak.” – mondta el Prof. Dr. Szécsi Gábor, a PTE KPVK dékánja.

A továbbképzések és tanfolyamok iránt érdeklődők a felnottkepzes@kpvk.pte.hu e-mail címen, valamint a https://kpvk.pte.hu/kepzeseink_0 oldalon szerezhetnek további információkat.

magyar