Tanévnyitó ünnepség - dékáni szünet

Tanévnyitó ünnepség - dékáni szünet

A félévet tanévnyitó ünnepség keretében, Szekszárdon 2023. szeptember 4-én, 11 órakor nyitjuk meg. A pécsi első éves hallgatóknak és valamennyi felsőbb éves hallgatónak a szekszárdi tanévnyitó ünnepségen való részvétel nem kötelező, de szeretettel várjuk őket.

Pécsett 2023. szeptember 5-én, 11 órakor köszönti a felvett hallgatókat Dékán úr és a Kar vezetése, amelyen az első éves nappali tagozatos hallgatóknak kötelező megjelenni.

Mindkét helyszínen a tanévnyitókat követően kerül sor az orientációs programokra. Bemutatkozik a Tanulmányi Hivatal és a szakfelelősök röviden ismertetik az adott szakot.

Az oktatás felsőbb éveseknek 2023. szeptember 4-én, hétfőn kezdődik jelenléti formában.

FIGYELEM! DÉKÁNI SZÜNET: (valamennyi hallgatóra vonatkozik)

A tanévnyitó ünnepség és a dékáni köszöntő, valamint az orientációs programok alatt dékán úr szünetet rendel el az adott képzési helyszínen:

Szekszárdon: 2023. szeptember 4. hétfő 11:00 – 13:00 között,

Pécsett: 2023. szeptember 5. kedd 11:00 – 13:00 között.

Az elsőéves szekszárdi nappali tagozatos hallgatóknak az oktatás 2023. szeptember 4-én, az orientációs programot követően kezdődik (amennyiben délelőtt lenne órarendi órája, az még szeptember 4-én nem lesz megtartva)

Az elsőéves pécsi nappali tagozatos hallgatóknak az oktatás 2023. szeptember 4-én már elkezdődik, szeptember 5-én, az orientációs programot követően kezdődik (amennyiben délelőtt lenne órarendi órája, az szeptember 5-én nem lesz megtartva).

A levelező tagozatos hallgatóknak a Tanévnyitó Ünnepségen való részvétel nem kötelező!

magyar