Versenyfelhívás középiskolások számára - Kari TDK 2022

VERSENYFELHÍVÁS

KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOK SZÁMÁRA

KARI TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIÁN

TÖRTÉNŐ SZEREPLÉSRE

 

HELYSZÍN: PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM

KULTÚRATUDOMÁNYI, PEDAGÓGUSKÉPZŐ ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI KAR (PTE KPVK)

 

SZEKSZÁRD

RÁKÓCZI U. 1. 52. TEREM

 

IDŐPONT: 2022.11.14. 12.00

 

2022.11.14-én 12 órás kezdéssel rendezi a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar (PTE KPVK) a Kari Tudományos Diákköri Konferenciát (Kari TDK), melyre az egyetemi hallgatók mellett középiskolás diákokat is várunk. A középiskolások értékes tapasztalatokat és élményeket, ismereteket szerezhetnek, a TDK-s és OTDK-s szereplés a továbbtanulásnál értékes pluszpontokat jelenthet.

A középiskolások többféle módon vehetnek részt a Kari TDK-n:

  • versenyzőként, kész TDK dolgozattal, amely a TDK-zó középiskolás által megjelölt, az Országos Tudományos Diákköri Tanács által meghatározott tudományterületi szekció előírásainak megfelel. A TDK dolgozat kutatási eredményeit 15 percben, ppt-vel kísért előadásban kérjük bemutatni. Sikeres Kari TDK-t követően jogosultságot szerezhetnek a 2023 tavaszi Országos Tudományos Diákköri Konferenciára.
  • a középiskolások részére szervezett Önálló Középiskolai Tagozatban, szabadon választott kutatásuk, kutatási tervük bemutatásával. A középiskolás diák által választott téma bármely tudományterülethez kapcsolódhat. Kutatásukat 15 percben, ppt-vel kísért előadásban kérjük bemutatni.
  • vendégként, aktív megfigyelőként.

A Kari TDK-ra jelentkezés határideje: 2022.10.30.

Jelentkezni lehet az alábbi email címen:

farkas.claudia@pte.hu, a TDK dolgozat elküldésével (word vagy pdf formátumban), vagy a szabadon választott témáról készített ppt elküldésével.

 

Szeretettel várjuk Önöket!

 

Dr. Kocsisné Dr. habil. Farkas Claudia

PTE KPVK TDK koordinátor

farkas.claudia@pte.hu