Hallgatói pályázatok

Mint-a-Parlament

Az Országgyűlési Hivatal 2019. április 26-án rendezi meg a törvényhozást modellező Mint-a-Parlament rendezvényét.

Felhívás

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

Víz világnapi egyetemi videó pályázat

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem a Zöld Egyetem Program keretében videópályázatot hirdet a PTE hallgatói részére. A három legjobb alkotás pénzdíjazásban részesül.

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram

Az EMMI Sportért Felelős Államtitkársága a 2018/2019. tanév II. félévében is meghirdette a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramot.  A jelentkezési lap, valamint a jelentkezéshez kapcsolódó információk (pályázati felhívás, pályázati feltételek, útmutató) az alábbi linken keresztül érhetőek el: http://bit.ly/2XNNAhM

Klebelsberg Kuno-ösztöndíj, 2019. évi felhívás

A Klebelsberg Kuno-ösztöndíj hungarológiai témájú, a magyar nyelv és kultúra külföldi emlékeinek feltárására és megőrzésére irányuló kutatási projekteket támogat.

Az ösztöndíj általános célja, hogy

Ökocsiga Ifjúsági Program

Az Ökocsiga Közhasznú Egyesület Pakson és vonzáskörzetében pályázati forrásból valósítja meg az Ökocsiga Ifjúsági Programot.

Víz(mű)hiány - videópályázat

A Zöld Egyetem Program keretében, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a Víz Világnapjához kapcsolódóan, a PTE-hallgatók részére pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az ivóvíz- és szennyvízszolgáltatás városi életben betöltött (mára teljesen természetessé vált) nélkülözhetetlen szerepére.

Elektronikus fizetési megoldások ötletpályázat

Az EFISZ „Elektronikus Fizetési Megoldások” címmel – a pályázati kiírásban meghatározott témakörökben – ötletpályázatot hirdet a hazai felsőoktatási képzésben résztvevő hallgatók számára.

European Forum Alpbach 2019

1945 óta az ausztriai Alpbachban minden nyáron megrendezésre kerül a European Forum Alpbach, melyen évről évre több ezer ember gyűlik össze, hogy a jelen társadalmunkat érintő kihívásokról értekezzenek.

John N. Lauer Vezetőképző Program

A John N. Lauer Vezetőképző Program célja, hogy angolul beszélő, jól képzett, magyarországi és határon túli magyar fiatalokat megismertessen az amerikai kongresszusi hivatalok, vagy kapcsolódó intézmények működésével, ezáltal motiválva őket közszolgálati tevékenység vállalására saját származási helyükön.

Oldalak