Hallgatói pályázatok

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztöndíjai és gyakornoki programjai 2021 ősz

Chilében és Svédországban kutatni szándékozó PhD hallgatók számára indítunk újra Nemzetközi Ösztöndíjat. Ezek bármely felsőoktatási intézmény hallgatója számára elérhető, aki megfelel a feltételeknek.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Klímapolitikai Intézet hallgatói ösztöndíj célja, hogy vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, zöld innovációval foglalkozó rövid 1-3 hónapos képzésben vegyenek részt a támogatott képzési területeken hallgatók.

Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2022

Magyarország Kormánya kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a pályakezdő, magasan képzett és idegen nyelveket beszélő tehetséges fiatalok a diplomaszerzés után vonzó lehetőségként tekintsenek a közigazgatásra, így lehetőséget kínál a fiatalok számára, hogy szakmai karrierútjukat a hazai és nemzetközi közigazgatásban szerzett munkatapasztalattal alapozzák meg.

Pályázati feltételek:

- Magyar állampolgárság.

- 30 év alatti életkor.

- Diploma megléte.

Publikációs pályázat

PUBLIKÁCIÓS Pályázat

 

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara, valamint a Magyar Energia- és Közműszabályozási Hivatal publikációs pályázatot hirdet nevelés és a fenntarthatóság témakörben.

 

Pályázók köre és a pályázat követelményei

 

Református Óvodapedagógus Tanulmányi (Gyakornoki) Ösztöndíj – és Mentorprogram

FELHÍVÁS

 

a Magyarországi Református Egyház országos óvodaprogramjához kapcsolódó Óvodapedagógus Tanulmányi Ösztöndíjára a 2021/2022. tanévre

 

A Magyarországi Református Egyház Országos Óvodaprogram Irodája tájékoztatja az óvodapedagógus-képzést folytató felsőoktatási intézmények hallgatóit, az alábbi ösztöndíj-lehetőségről:

Téged is vár a Mathias Corvinus Collegium pécsi központja!

Az MCC Magyarország legnagyobb multidiszciplináris tehetséggondozó intézménye, amely 2021-től a Pécsi Tudományegyetem leendő elsőéves hallgatói számára is megnyitja kapuit.

Kik jelentkezhetnek?
Azok a hallgatók, akik 2021. szeptemberében kezdik meg első vagy másodéves egyetemi tanulmányaikat a PTE valamelyik nappali munkarendű képzésében (a finanszírozási forma nem számít, ahogy a választott egyetemi szakirány sem).

Pályázat megüresedett állami ösztöndíjas helyre

Tisztelt Hallgató!

 

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar pályázatot hirdet az önköltséges finanszírozási formában tanulmányokat folytató hallgatói számára a 2021/2022-es tanév I. félévére megüresedett államilag támogatott/állami ösztöndíjas helyekre a Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 43.§-a alapján.

 

Kiberbiztonsági Játs(s)zMa IV. vetélkedő

A Belügyi Tudományos Tanács és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös szervezésében 2021. október 26-án és 28-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kiberbiztonsági Játs(s)zMa elnevezésű vetélkedő. A vetélkedőre idén 3 területről várják a jelentkezőket: a belügyi-rendészeti ismereteket és a vízügyi ismereteket oktató köznevelési intézmények tanulóit, a rendvédelmi technikumok tanulóit és a felsőoktatás hallgatóit, valamint a Belügyminisztérium és a belügyminiszter által irányított szervek részéről delegált kollégákat.

 

Dura László diplomamunka pályázat

Dura László-díj pályázati hirdetmény 2021

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Dura-Conexio Kft. meghirdeti a Dura László diplomamunka pályázat 2021-et. A pályázati felhívás IDE KATTINTVA tölthető le.

PTE Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Program

A PTE idén is meghirdette tehetséges, szakterületükön legkiválóbb hallgatói számára a PTE Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Programot (KITEP), mely az egyéni Munkatervnek megfelelően folytatott szakmai munka végzését támogatja. Célja a legtehetségesebb hallgatók egyetemi oktatóvá és kutatóvá válásának támogatása. Alapját a témavezető oktatók (a tutorok) irányításával végzett hallgatói kutató- és szakmai munka képezi. 

Oldalak