Szakdolgozat leadásával kapcsolatos információk

Tisztelt Végzős Hallgatók!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a PTE Tanulmányi és Vizsgaszabályzat 59.§ (8) ételmében a 2020/21-es tanév őszi szemeszterében a szakdolgozatot elektronikusan a Neptun tanulmányi rendszerbe kell feltölteniük és az 53/2020. (11.02.) számú Kari Tanácsi határozat alapján egy fűzött példányban az intézeti titkároknál leadniuk (postai úton küldhető: PTE KPVK 7100 Szekszárd, Rákóczi utca 1.).

Határidő: 2020. november 27.

A szakdolgozat feltöltése a Hallgatói WEB-en, a Tanulmányok/Szakdolgozat, Szakdolgozat jelentkezés/Szakdolgozat feltöltése menüponton történik.

A szakdolgozat részeként feltöltendő valamint a fűzött példánnyal leadandó a plágium nyilatkozat, konzulensi nyilatkozat és a felhasználási nyilatkozat.

https://kpvk.pte.hu/sites/kpvk.pte.hu/files/szakdolgozat_keszitesi_utmutato_2020_11.pdf

  • plágium nyilatkozat a szakdolgozat készítési útmutató 6. számú nyilatkozat
  • konzulensi nyilatkozat a szakdolgozat készítési útmutató 7. számú nyilatkozat
  • felhasználási nyilatkozat itt letölthető

Záróvizsga jelentkezés a megfelelő űrlap kitöltésével történik. Az kitöltött és aláírt űrlapot a tanulmanyihivatal@kpvk.pte.hu e-mail címre kell eljuttatni.

Határidő: 2020. november 27.

Jelentkezés a záróvizsgára űrlap https://kpvk.pte.hu/nyomtatvanyok -nál letölthető.

 

Felhívom figyelmüket, hogy záróvizsgán csak az a hallgató vehet részt, aki a végbizonyítványt (abszolutóriumot) az Egyetemen megszerezte.

Határidő: 2021. január 11.

 

Hallgatói jogviszonnyal már nem rendelkező (korábban abszolutóriumot szerzett) záróvizsgára jelentkezők részére a Pécsi Tudományegyetem Térítési és Juttatási szabályzat alapján a záróvizsga díja 10 000 Ft. A befizetési bizonylatot a Tanulmányi Hivatalnak kell megküldeni a tanulmanyihivatal@kpvk.pte.hu címre.

Határidő: 2021. január 15. 12 óra

 

magyar